Mamă și fiică, însărcinate în același timp. Când vor naște?

Bucurie dublă în familia artistei de muzică populară, Angela Rusu. Ea și fiica sa, Larisa, au rămas însărcinate în același timp, iar în următoarele luni, artista va deveni atât bunică, cât și mamă.

Artista româncă de muzică populară, în vârstă de 46 de ani, a anunțat că urmează să dea naștere unei fetițe, asemeni fiicei sale, Larisa, transmite wowbiz.ro

Diferența dintre bebelușii celor două viitoare mame este de doar cinci săptămâni. Larisa, fiica Angelei va naște prima, în aprilie sau mai, iar artista la începutul lunii iunie.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a povestit Angela Rusu, pentru Click!

Larisa este fata cea mare a Angelei Rusu. Ea este de profesie psiholog și are 25 de ani. Larisa este căsătorită și locuiește în Sibiu cu soțul său. Odată ce va aduce copilul pe lume, fetița sa va fi nepoata interpretei care îi va fi bunică, dar și nepoata fiicei Angelei Rusu, care îi va fi mătușă. Asta pentru că următorul copil al artistei va fi sora Larisei, dar cea mai mică, pentru că Rebeca, a doua fiică a Angelei Rusu, va deveni sora mijlocie.

„Am devenit mamă la vârsta de 21 de ani. Acum, Larisa are 25 de ani. Sunt tare mândră de amândouă. Larisa e căsătorită de doi ani, se pregătește să mă facă bunică. Iar mezina are 18, la anul are Bac-ul, dar deja și-a ales meseria. Lucrează ca make-up artist, câștigă banii ei. I-am făcut un mic studio și pot să spun că, la câte programări are, se poate întreține singură. Mă machiază și pe mine, iar eu plătesc dublu. Pot să spun că sunt fericită, liniștită și mândră de fetele mele. Niciuna nu a vrut să îmi urmeze în carieră, deși le-am susținut, însă pentru mine e important să facă ce simt ele că îți doresc”, a povestit Angela pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Artista Angela Rusu a aranjat deja camera fetiței sale, a treia la număr, care se va numi Maria. Deși este însărcinată, Angela Rusu spune că se simte foarte bine.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a povestit Angela pe canalul ei de YouTube.

sursa

Reprezentanții HoReCa cer prelungirea programului de activitate după ora 22:00: ,,Vrem să lucrăm normal”
Articolul anterior
Moldovenii cu cetățenie română se vor putea angaja ca muncitori sezonieri în Marea Britanie. Cât va costa viza?
Articolul următor
Alte articole interesante