Mama unei fetițe de 1 an nu a știut că este însărcinată din nou până în ultimul moment

O mamă care a crezut că este bolnavă de gripă a născut o fetiță sănătoasă, dar habar nu avea că este însărcinată din nou. Swade Page, în vârstă de 26 de ani, care era deja mamă a doi copii, de 5 ani și 1 an, nu a avut dureri de contracții, grețuri matinale sau alte simptome care să-i dea de bănuit că ar fi însărcinată cu al treilea copil.

,,Eram răcită, la 5 dimineața, m-am trezit cu dureri teribile de abdomen, așa că m-am dus să mă întind pe canapea și am luat o ceașcă de ceai și paracetamol. Apoi, durerea a devenit constantă, dar nu au existat dureri de contracție. Soțul meu a sunat la o ambulanță, dar i-au spus că vor dura trei ore până să ajungă aici, întrucât erau foarte ocupați. ”

Swade își făcea cadă, în momentul în care soțul ei a auzit un țipăt puternic din baie. Bărbatul a intrat în baie și a spus:„ Doamne, e un cap între picioarele tale!”.

Tatăl erou „a preluat controlul” situației și a reușit să asiste cu succes nașterea celui de-al treilea copil, cu ajutorul unuia dintre operatorii de telefonie ai spitalului.

Mama a fost dusă la spital, iar medicii i-au spus că ar fi avut o „sarcină criptică”.

Fetița are acum 9 luni. „A adus atât de multă bucurie în viața noastră, iar surorile ei o adoră absolut”, spune mama copiilor, potrivit The Sun.

Austria va deschide școlile. Elevii vor primi teste rapide gratuite în fiecare săptămână
Articolul anterior
Un tânăr nu a putut urca în avionul prăbuşit în Indonezia din cauză că i-a întârziat rezultatul testului Covid
Articolul următor
Alte articole interesante