Marcela Dedin a devenit mămică a treia oară: ,,A venit pe lume azi, de Sânziene”

Încă o mămică își împărtășește emoțiile după o zi mare. Este vorba despre prezentatoarea TV Marcela Dedin care și-a întâmpinat astăzi cel de-al treilea fecior.

Cea de-a treia minune din viața noastră, al treilea fecior a venit pe lume azi, de Sânziene, când sărbătorim vara, soarele, florile și dragostea! ❤

Bun venit, iubire mică, dar extrem de mare, pui de om, binecuvântare divină! Pentru câteva clipe am simțit că am plecat într-o altă dimensiune, o altă lume, în care totul era alb și neobișnuit! Tu m-ai readus înapoi! Tu și Dumnezeu! Și vocile îngerilor, materializate prin vocile medicilor!

Încă odată mă conving de faptul că medicii au o misiune ireală, nobilă, dar foarte dificilă! Prin mâinile lor lucrează însuși Dumnezeu! Plecăciuni până la pământ domnului doctor Victor Ciobanu, pentru efortul colosal și profesionalism, doamnei doctor Prodan Natalia, pentru că a fost încă odată alături de noi într-un moment atât de important, și întregii echipe de medici de la Institutul Mamei și Copilului, care au luat parte astăzi la cea de-a treia intervenție a mea prin cezariană, care mie mi s-a părut deloc ușoară… Respect și multă prețuire! Doamne, îți mulțumesc că m-ai făcut părtașă încă odată acestui miracol, dătător de viață!”, a menționat Marcela Dedin, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Sănătate multă familiei! Creștere ușoară!

Cozi uriașe. Moscoviții au luat cu asalt centrele de vaccinare
Articolul anterior
Specialiști: Sănătatea mintală va deveni din ce în ce mai afectată
Articolul următor
Alte articole interesante