Marcela Dedin: ,,Nu judecați femeile care nasc prin cezariană. Nu știți prin ce trec”

Marcela Dedin va deveni în curând mămică a treia oară. Jurnalista a dezvăluit sexul bebelușului. Ei bine, urmează să devină mamă a trei băieți!

Prezentatoarea TV trăiește emoții maxime, împletite cu griji și speranță, dat fiind faptul că va apela a treia oară pentru o intervenție cezariană. Tânăra mamă a vorbit despre experiențele anterioare, mărturisind sincer că recuperarea după o cezariană este plină de provocări și ar trebui să nu judecăm niciodată mamele care aleg să nască altfel sau o fac la indicația medicului.

,,În așteptarea celei de-a treia minuni

Doamne, ajută-ne! Pe burta mea sunt două cicatrici. Cu prima m-am ales acum aproape 15 ani, fără voia mea. Au fost complicații la naștere, despre care nu vreau să-mi amintesc, și în urma cărora mult timp m-am temut să mai nasc copii. Cu a doua cicatrice am rămas acum 3 ani, după a doua naștere. Iarăși nu am avut de ales. Copilul era suspectat de viciu cardiac (slavă Domnului nu s-a adeverit), motiv din care nașterea prin cezariană a fost programată mai devreme. De data aceasta am trecut mai ușor, moral, pentru că știam ce mă așteaptă, dar am avut noroc și de medici de aur”, mărturisește Marcela Dedin.

Potrivit mamei, recuperarea de după cezariană nu a fost deloc ușoară.

,,La a treia naștere, iarăși, nu voi avea de ales. O nouă cicatrice va fi inevitabilă. Să spun că nu mă tem, aș minți. E ca și cum nu știi dacă te vei mai trezi după acea operație… În mod miraculos, Dumnezeu îți dă curaj. Iar cel mai mare curaj îl ai când vezi miracolul de sub inima ta, încă la USG. Îi vezi gurița, năsucul, ochișorii, mânuțele în mișcare, piciorușele… Este cea mai mare taină pe care mi-a fost dat să o trăiesc! Să vezi cum se formează un pui de om, puiul tău!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și îl rog să-mi binecuvânteze puiul și să ne miluiască. Amin.

Ps: Nu mai judecați niciodată femeile care nasc prin cezariană, nici macar pe cele care aleg benevol să-și aducă copiii pe lume în acest fel! Nu știți prin ce trec! Sănătate tuturor și cuget curat!”, relatează Marcela Dedin, pe pagina sa de facebook.

Marcela Dedin este mamă a doi băieți: Radu, în vârstă de 14 ani, și Daniel-Timofei, de 3 anișori, iar în curând va fi înconjurată de patru bărbați. Felicitări!

Imagini dezolante. Măștile sanitare ajung pe recifele de corali
Articolul anterior
Focul Haric a ajuns în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante