Fotografa Marianna Petrenko, despre alăptare: ,,Asta a devenit în ultimii 12 ani atât de esențial, atât de natural”

Stilista și fotografa Marianna Petrenko, stabilită de curând în Olanda împreună cu familia sa, are o bogată experiență în calitate de mămică a patru copilași. Fotografa știe pe îndelete ce înseamnă experiența maternală, mai ales că toți micuții au fost alimentați la sân și s-au bucurat din plin de această oportunitate naturală și firească, pe care poate mulți dintre copilași nu o trăiesc.

separator
De mai bine de o săptămână, stilista și-a înțărcat mezinul. Cu această ocazie, Marianna, mamă a patru copii, a mărturist că experiența sa de alăptare a durat 12 ani, fără întrerupere. Pe bună dreptate, stilista poate fi considerată o mamă-eroină, pentru răbdarea de care a dat dovadă.

„Pentru EL a fost foarte ușor de fapt și eu în zadar îmi făceam griji ca el va suferi cumva emoțional sau imunitar prin lipsa alimentației la sân în timp ce călătorim…

Pe când s-a adeverit că asta EU nu eram pregătită emoțional de faptul că nu voi mai alăpta, iar pentru mine asta a devenit în ultimii 12 ani atât de esențial, atât de natural…”, a dezvăluit Marianna Petrenko, pe Facebook.

Mezinul familiei, Stanley, are 2 anișori și trei luni. Prin urmare, stilista a recurs mai degrabă la procedura de ablactație spontană, naturală, sau auto-înțărcarea, practicată tot mai mult de mămicile contemporane.

Preotul Ghenadie Valuţa va fi supus unei proceduri penale, pentru că a maltratat un animal
Articolul anterior
Șoferii de troleibuze și taxatorii vor avea uniforme noi
Articolul următor
Alte articole interesante