Meghan Markle a născut o fetiță

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat duminică nașterea fiicei lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetița a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Atât mama, cât și copilul ei se află într-o stare de sănătate bună, notează BBC.

Cel de-al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Fetița va purta numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Într-un mesaj postat pe site-ul Archewell al cuplului, Meghan și Harry au transmis cât de binecuvântați sunt că Lilibet a sosit pe lume.

,,Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut dori vreodată și suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu arătate în acest moment special familiei noastre”.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Micuța a cântărit la naștere 3,5 kilograme.

Născută pe 4 iunie, Lilibet a fost botezată astfel pentru a o omagia pe regina Elisabeta a II-a, au explicat ducele şi ducesa de Sussez într-un comunicat. Al doilea prenume, “Diana”, îi aduce un omagiu mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Soții Cârnaț au sărbătorit nunta de topaz!
Articolul anterior
Bloggerița Doina Stratan, externată a doua zi după naștere
Articolul următor
Alte articole interesante