Meghan Markle, apreciată pentru naturalețea sa din pozele oficiale cu bebelușul

Meghan Markle a fost mai naturală decât Kate Middleton, în pozele oficiale cu bebelușul, au comentat unii experți în limbajul corporal.

separator

La două zile după ce a născut, Meghan Markle a apărut în fața presei pentru a-și prezenta bebelușul. În fotografiile care au făcut înconjurul lumii, mulți și-au spus părerea precum că au văzut o tânără mămică fericită, dar obosită. În orice caz, mult mai naturală, cel puțin asta susțin experții în limbajul corporal.Meghan a apărut în fața presei cu un look sobru, într-o rochie albă fără mâneci, prinsă în talie cu o centură albă. Ducii de Sussex au dat impresia unui întreg: “S-au prezentat ca un front unit“, spune jurnalista Susan Constantine, și ea expertă în limbaj corporal, pentru www.goodhousekeeping.com. Jurnalista a remarcat și faptul că picioarele celor doi erau aliniate orizontal: “Merg unul lângă altul, ceea ce indică faptul că sunt pe picior de egalitate“.

Și chiar dacă Meghan a părut destul de în largul ei în fața jurnaliștilor, au existat, totuși, semne de anxietate: “Și-a trecut mâna prin păr de prea multe ori. Sigur, ăsta este un obicei de-al ei, dar de data asta a făcut-o de mult prea multe ori”, spune și Patti Wood pentru www.aol.co.uk. “Aș zice că acest gest indică un nivel crescut de axietate datorată faptului că este nevoită să-și expună public bebelușul și, astfel, să se expună eventualelor critici“, mai spune experta. Au vrut să pară că sunt un cuplu bine sudat și modern, totodată, și se pare că au reușit.

Totodată presa scrie că Meghan Markle și Prințul Harry i-au adus un omagiu Prințesei Diana. Protocolul cere ca prima persoană anunțată de nașterea unui copil în Familia Regală Britanică să fie Regina Elisabeta. Apoi urmează ca vestea să fie dată celor mai apropiați membri ai familiei. Ducii de Sussex au decis ca printre primele persoane care au primit vestea nașterii bebelușului să se numere și frații Prințesei Diana. Cele două surori ale Prințesei Diana – Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale – și fratele Prințesei, Earl Spencer, s-au aflat printre primele persoane cărora li s-a dat vestea nașterii micuțului Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Iată cum arată anunțul oficial al nașterii bebelușului Sussex: “Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwell, Ducele și Ducesa de Cambridge, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și Earl Spencer au fost informați și s-au bucurat la aflarea veștii“.

sursa

VIDEO. Cel mai rapid tren din lume atinge viteza la decolare a unui avion
Articolul anterior
Incendiu într-un bloc din sectorul Buiucani
Articolul următor
Alte articole interesante