Meghan Marklea avut o nouă apariţie spectaculoasă, în grădina casei din Montecito

Însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, Meghan Markle şi-a surprins admiratorii cu o apariţie impunătoare în timpul unui concert caritabil televizat.

foto: Profimedia

Este vorba despre evenimentul Vax Live, în cadrul căruia Prinţul Harry a apărut în persoană, în timp ce soţia sa a avut o intervenţie înregistrată din curtea reşedinţei ducilor din Montecito. Meghan a fost filmată stând aşezată pe o bancă în grădina casei, îmbrăcată într-o rochie-cămaşă roşie, cu imprimeu floral. 

,,Soţul meu şi cu mine suntem încântaţi că vom deveni, curând, părinţii unei fetiţe. Este un sentiment minunat pe care îl împărtăţim cu milioane de alte familii din întreaga lume, a spus ducesa în intervenţia sa, în care susţine vaccinarea anti-Covid, astfel încât viaţa tuturor să revină la normal”.

Evenimentul caritabil a fost difuzat sâmbătă trecută de mai multe posturi TV din America, aceasta fiind prima apariţia televizată a lui Meghan Markle de la interviul mult discutat acordat de ea şi de Harry lui Oprah, în luna martie.

sursa

Au apărut imagini din interiorul școlii din Kazan, unde au fost împușcate 9 persoane, iar peste 20 au fost rănite
Articolul anterior
Un copil de 10 ani a murit electrocutat în casă. Tatăl era la serviciu, iar mama plecată să rezolve probleme personale
Articolul următor
Alte articole interesante