Miss World a devenit mamă de gemeni, după 14 sarcini pierdute

Rosanna Davison, fosta Miss World 2003, a devenit mamă de gemeni, după ce, în trecut, a pierdut 14 sarcini. Acum, Rosanna este mamă a trei copii.

Modelul de origine irlandeză a devenit mamă de băieți, care au primit numele Oscar și Hugo. Blonda mai are o fetiță, pe nume Sophia, venită pe lume prin intermediul unei mame-surogat, care și-a așteptat nerăbdătoare frățiorii acasă.

Dosta Miss World Rosanna Davison a povestit că ea și soțul ei au decis să devină părinți în 2015, la un an după ce s-au căsătorit.

„Am avut anul nostru împreună și ne-am bucurat de el, dar ne doream foarte mult să avem o familie și să devenim părinți”, povestea Rosanna.

Rosanna a rămas repede însărcinată și a fost extrerm de fericită. A dat vestea restului familiei abia când era în 5 săptămâni. Deși a fost extrem de grijulie în acea perioadă, din nefericire sarcina s-a încheiat abrupt.

Fosta Miss World a mai povestit că, la început, acest lucru nu a descurajat-o, fiind convinsă că sarcina următoare va fi una normală.

„Așadar, am rămas din nou însărcinată după asta, dar s-a întâmplat același lucru, la șase săptămâni și jumătate… Atunci am suferit un avort. În total au fost 14!”, a spus Rosanna, citată de publicația Sun.

A devenit mamă când nu se mai aștepta!

În cele din urmă, Rosanna Davison a renunțat la ideea de a aduce pe lume un copil pe cale naturală și a apelat la o mamă-surogat din Ucraina, care a născut-o pe fiica lor, Sophia, anul trecut.

Deși medicii i-au spus că nu va putea păstra o sarcină pe cale naturală, din cuza unor probleme de imunitate, iată că minunea s-a produs și, în luna noiembrie, fosta Miss World a devenit mamă de gemeni.

„Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural, şi cu gemeni, este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19.

În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de linişte cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieţi agitate a făcut diferenţa.

Uneori, se întâmplă şi miracole când vine vorba de sarcini şi acestea apar în modul cel mai neaşteptat şi mai magic. Toţi cei care îşi doresc un copil ar trebui să nu cedeze niciodată’, a dezvăluit Rossana în urmă cu ceva vreme, citată de replica. 

Elevii din orașul Iakutsk, trimişi acasă fiindcă temperatura a ajuns la -50 de grade Celsius
Articolul anterior
Medicii din Wuhan recunosc că au fost obligați să ascundă epidemia. Dezvăluiri într-un reportaj filmat cu camera ascunsă
Articolul următor
Alte articole interesante