Mobilizare record pentru salvarea unei vieți! Micuțul Robert Grabazei a primit injecția Zolgensma, în valoare de 2,1 milioane de dolari

Ieri, 28 iulie, micuțul Robert, fiul fotografei Irina Grabazei diagnosticat cu amiotrofie spinală, a primit la Chicago injecția Zolgensma, tratamentul de 2,1 milioane de dolari care îi va oferi o șansă la viață.

separator

O mobilizare istorică pentru un caz din țara noastră. Milioane de oameni din întreaga lume au donat pentru micuțul Robert. Irina Grabazei a împărtășit marea veste, pe pagina sa de facebook.

Timp de 7 luni s-a adunat suma necesară pentru terapia genică Zolgensma – o noua genă, o speranță la o viață normală!

,,28 Iulie‼️ Da, aceasta este data pe care am așteptat-o atâta timp. Luminița de la capătul tunelului se transformă acum în lumina unui nou început! E puțin spus ca s-a umplut casa de bucurie, că ne-am luat în brațe simțind niște sentimente de nedescris. Nu avem cuvinte să exprimăm trăirile noastre.
Am reușit! Am reușit datorită vouă și vă vom fi mereu recunoscători! De fiecare dată am menționat faptul că fiecare dolar donat a contat, chair dacă pare infim în comparatie cu suma enormă pusă pe viața lui Robert. Dolar cu dolar, ați reușit să transformați imposibilul în posibil! Lupta noastră continuă și după Zolgensma și abia asteptăm să îi vedem evoluția după, lucrând pentru fiecare mișcare. Noi nu ne vom opri până el nu se va putea juca de la egal la egal cu surioara lui. Abia aștept să îi povestesc despre voi toți, îngerii lui Robert!

Îmi doresc din tot sufletul ca și părinții celorlalți copii care duc aceeași luptă să simtă ce simțim și noi acum și anume că nu sunt singuri, ca oamenii sunt buni si ca le sunt alături. Vă îndemn să continuați să faceti o minune si pentru ceilalți 4 copii care merită o șansă la o viață normală: Save Alexa si Împreună pentru Alessia -SMA1”, a menționat Irina Grabazei, mama lui Robert, pe pagina sa de facebook.

,,Azi este ziua în care putem spune cu adevărat că am reușit! Robert a primit azi, 28 iulie, în Chicago, terapia salvatoare Zolgensma în valoare de 2,1 mil USD datorită voua, oameni buni. Robert a primit o nouă șansă pentru că am crezut cu toții ca orice este posibil atunci cand iti doresti din tot sufletul si lupti. 7 luni de lupta i-au oferit azi ANI! Azi este ziua în care am demonstrat că nu exista limite atunci când ne unim și luptăm la unison. 28.07.2020 este ziua care va rămâne pentru totodeauna Ziua în care imposibilul a devenit posibil!

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru că nu ati ramas indiferenti si pentru ca ati ales sa faceti diferenta alaturi de noi! A fost o lupta nebuna in care am cunoscut oameni de-a dreptul minunați, iar cei apropiați mi-au aratat cat de norocoasa sunt să îi am alaturi…nu pot sa nu fiu recunoscatoare pentru acesti oameni frumosi pe care viata mi i-a adus in cale!💖 Este minunat sa vezi ca happy end-urile nu exista doar in basme sau filme, ci si in realitate.

Sunt așa fericita pentru ca am avut șansa să contribui la salvarea lui Robert și pentru că pot să zic că am trecut prin aceasta viață și am lăsat ceva în urmă! Mereu am zis ca cel mai important este ce lăsăm în urma noastră, în sufletele celor din jur…noi alegem daca lasam o lume mai buna si nobila! Binele a invins raul!🎉

P.S. Robert, abia aștept sa te vad alergand prin curtea de la 2 Mai!💙💙”, a menționat Andreea Cornea, o prietenă a familiei care s-a implicat foarte activ în campania de salvare a lui Robert.

  

Ajutor pentru frățiorii din Măgdăcești care suferă de atrofie musculară spinală! Tratamentul care le-ar salva viața costă 4,2 milioane de dolari. Iată cum poți dona!

Natalia Friptu şi Cătălin Cauş: Despre naşterile 35 plus, orgasm feminin şi nuntă jucată după 3 luni de la cunoaştere
Articolul anterior
Moldovenii care revin din vacanțe sunt obligați să stea în carantină timp de 14 zile
Articolul următor
Alte articole interesante