Modul inedit prin care Moș Crăciun le-a făcut o bucurie copiilor internați într-un spital

Micuții pacienți internați la Spitalul de Copii Leeds din Marea Britanie au avut motive de bucurie când au văzut că Moș Crăciun nu i-a uitat și a ajuns la fereastra salonului lor.

Din motive de siguranță, Moșul nu a intrat în spital, ci a ajuns să interacționeze cu copilașii cu ajutorul unei macarale.

Astfel, ”ajutoarele Moșului”, care au lucrat împreună cu personalul spitalului pentru a aranja vizita-surpriză și sigură, l-au transportat pe personajul îndrăgit de copii la diferite ferestre de pe toate cele patru etaje ale spitalului, spre deliciul tinerilor pacienți care își vor petrece sărbătoarea Crăciunului în spital.

Laura Whelan, șef adjunct al asistenței medicale la spital, a declarat că pentru copiii care sunt internați în spital în perioada Crăciunului este destul de greu, dar echipa face tot posibilul pentru ca ei să simtă atmosfera festivă.

”Anul acesta, a trebuit să ne gândim cu adevărat la modul în care putem păstra magia Crăciunului și, cu ajutorul organizațiilor caritabile și a susținătorilor noștri, am avut câteva activități virtuale fantastice în care pacienții se pot implica. Vizita lui Moș Crăciun este cu adevărat cireașa de pe tort și va aduce o mulțime de zâmbete acestor micuțe fețe curajoase”, a spus Laura.

Matthew Garnett, directorul de construcții la BAM, firma care a făcut ca micii pacienți să-l vadă pe Moș Crăciun la fereastră, a spus că nu era posibil ca micuții de la Spitalul de Copii Leeds să nu fie vizitați de Moș Crăciun chiar în acest an teribil de dificil.

sursa: www.protv.ro

Xenia Deli, cu o schimbare radicală de look. ,,Îmbătrânesc și eu”
Articolul anterior
Caz cutremurător în Franța. Trei ofițeri au fost împușcați mortal în timp ce încercau să salveze o femeie agresată de soț
Articolul următor
Alte articole interesante