Modul inedit prin care o fetiţă a ajutat peste 100 de copii să-şi plătească datoriile la cantina şcolii

O fetiţă în vârstă de 5 ani, din USA, California a ajutat peste 100 de copii de la şcoala pe care o frecventează să-şi plătească datoriile la cantina şcolii.

separator
Katelyn Hardee, în vârstă de 5 ani din USA, California a găsit o metodă întreprinzătoare de a plăti datoriile la cantina şcolii a peste 100 de copii din şcoala ei, relatează CNN.

Copila care este încă la gradiniţă a auzit din întâmplare pe unul dintre părinţii unui coleg că nu va putea achita costurile unui program afterschool.

Mama fetiţei i-a explicat că nu toţi oameni au parte de mijloace financiare necesare şi că trebuie să fie recunoscătoare şi să dăruiască atunci când poate.

Katelyn a hotărât să ajute copiii care au probleme cauzate de lipsa banilor aşa că a pus un stand cu vânzare de ciocolată caldă, cidru şi prăjituri.

Într-o singură Duminică, copila a strâns 80 de dolari din vânzări, iar banii i-a donat pentru a acoperi datoriile la cantina şcolii a 123 de copii.

Iniţiativa micuţei Katelyn a inspirat alţi elevii şi personalul şcolii să organizeze standuri cu vânzare în fiecare Sâmbătă, iar fondurile să fie donate copiilor care nu-şi pot acoperi cheltuielile la cantină.

Sursa

Fire electrice, rupte pe viaduct. Troleibuzele sunt redirecționate
Articolul anterior
Accident în Capitală. Un bărbat, lovit mortal pe trecerea de pietoni
Articolul următor
Alte articole interesante