Momentul în care o mamă își aruncă bebelușul abia născut în pădure și îl lasă să moară

O mamă care și-a abandonat bebelușul abia născut într-o pădure din Anglia, unde a murit, a fost găsită vinovată de crimă. Silipa Keresi este acuzată că și-a lăsat fiul să moară la poalele unui copac învelit într-un prosop, în martie 2020. Imaginile cu momentul în care femeia își abandonează bebelușul au apărut abia acum în presă.

O cameră de supraveghere a surprins-o pe femeie purtându-și bebelușul înfășurat într-un prosop de la hotelul Fountain Court din Hythe, Hampshire, unde locuia la acea vreme, spre pădure, chiar înainte de ora 5:00 dimineața, pe 5 martie 2020.

Bebelușul a fost găsit cu cordonul ombilical încă atașat, de o persoană care își plimba câinii. Autopsia a arătat că bebelușul a murit de frig.

Femeia de 38 de ani, care mai are patru copii, ar fi cerut un avort cu câteva luni înainte de naștere, dar i s-a spus că este prea târziu, potrivit unui declarații făcute la proces.

După arestarea ei, ea le-a spus asistenților sociali că s-a simțit sub presiune după ce soțul ei a părăsit armata și că era îngrijorată de statutul ei de imigrare.

Femeia care și-a abandonat nou-născutul și l-a lăsat să moară este din Fiji. Ea a negat acuzațiile de pruncucidere și crimă, dar instanța din Winchester Crown Court a găsit-o vinovată.

Bebelușul a fost găsit de un bărbat care își plimba câinii.

„Joi, 5 martie, poliția a fost contactată de un bărbat pe nume Michael Dorsett. Găsise un copil înfășurat într-o pătură. Ieșise la plimbare cu câinele lui într-o pădure din Hythe, în New Forest. În timp ce mergea a văzut ceva la baza unui copac. Inițial a crezut că este un animal, dar când s-a dus la baza copacului a văzut un prosop plin de sânge. În cele din urmă a văzut fața și a știut că era vorba de un copil. A simțit că obrazul bebelușului Maliki era rece și nu avea nicio reacție. Bărbatul s-a întors acasă și a sunat la poliție, pe care a condus-o prin pădure la copilul care avea încă cordonul ombilical atașat”, se arată în declarația făcută la proces, conform Observator.

Pacienţi infectaţi cu varianta Omicron: ,,Din 19 cazuri, 16 sunt asimptomatice”
Articolul anterior
Interpreta de muzică populară Zinaida Julea își sărbătorește astăzi ziua de naștere!
Articolul următor
Alte articole interesante