A moștenit talentul părinților! Fiica soților Victoria și Veaceslav Ștefăneţ a luat trofeul la concursul internațional ,,MusicForKids – Iași 2019”!

În familia lor, dragostea pentru notele muzicale și artă stă la loc de cinste, această calitate fiindu-le cultivată și celor mai mici din familie.

separator

Interpreta Victoria Ștefăneț și soțul ei, violonistul Veaceslav Ștefăneţ, au un motiv de bucurie. Nicoleta, fiica cuplului în vârstă de 9 anișori, a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional  ,,MusicForKids – Iași 2019”, de unde s-a întors cu marele trofeu, la categoria de vârstă 8-9 ani.

La competiție au participat copii talentați din mai multe țări ale lumii, inclusiv din SUA, Rusia, Italia, iar un juriu de specialitate cu reprezentanți din România, SUA, Malta, Italia, Bulgaria și Kîrgâstan i-au premiat pe cei mai talentați micuți.Muzica este una din pasiunile fiicei soților Ștefăneț, iar pentru că adoră să cânte și frecventează cu regularitate orele de vioară, pian și canto, Nicoleta este susținută necondiționat de către părinții săi în realizarea visurilor sale. În cadrul concursului, Nioleta a cucerit juriul și publicul cu piesa ,,Doină, dor nemărginit” a compozitorului Marian Stîrcea, iar cea care i-a ghidat pașii este profesoara de canto Rodica Roșioru.        

Unica.md se află în top cu cele mai multe interacțiuni pe Facebook
Articolul anterior
Anual, în Moldova, se infectează cu HIV 800 de persoane
Articolul următor
Alte articole interesante