Nadia Gudumac, fondatoarea brandului Nikita Rinadi, așteaptă primul copil

Fericirea și împlinirea se citesc pe chipul viitoarei mămici. De când a aflat că va deveni mamă, viața designerului Nikita Rinadi s-a schimbat radical. Acum totul e altfel, la gândul că în curând își va strânge la piept minunea.

separator
Nadia și soțul ei, Oleg, au jucat o nuntă frumoasă în noiembrie 2017, iar în urmă cu câteva luni au aflat că vor deveni pentru prima oară părinți. Extrem de emoționată, Nadia ne-a povestit că este în 21 săptămâni de sarcină. Ca orice graviduță, de fiecare dată când mergea la ecograf, aștepta să afle ce surpriză are în burtică, dar monitorul ținea ascunsă marea bucurie.

Ultima ecografie însă a fost cu noroc, doar că de data aceasta viitorii părinți și-au dorit, chiar ei, să aibă parte de o surpriză pe măsură și au organizat un moment extrem de emoționant, alături de rude și prieteni.

”Am rugat medicul să nu ne spună ce vede la ecograf, dar să pună marele anunț într-un plic pe care l-am oferit apoi unui decorator de baloane, pentru a umple spațiul balonului-surpriză cu confeti de culoarea potrivită genului fătului. Am invitat prietenii și rudele la o mică petrecere și, când am spart balonul negru, au căzut din el confeti albastre. Așa am aflat că vom avea… un băiețel. Au fost emoții de nedescris”, ne povestește Nadia.

Și pentru că multe dintre mămicile însărcinate se confruntă cu simptomele gravidității, am fost curioși să aflăm mai multe detalii despre sarcină. Viitoarea mămică ne-a dezvăluit că se simte foarte bine. Nu a avut toxicoză, ce-i drept în primul trimestru, pofta de murături i-a cam dat bătăi de cap.

”Cred că am mâncat kilograme întregi de murături. Acum pofta s-a mai potolit, dar consum multe legume și fructe proaspete”.

Cât despre numele bebelușului, pentru a-și ușura munca, viitorii părinți au întocmit o listă cu toate numele preferate.

,,Încă nu au decis ce nume va purta bebelușul, deocamdată suntem în căutarea numelui potrivit”, ne spune viitoarea mămică.

Îi dorim designerului Nadia Gudumac o sarcină ușoară. Așteptăm, în continuare, vești frumoase de la tinerii părinți!

În ce țară plănuiește Rihanna să-și crească fiul: Iubește acel loc și vrea să țină bebelușul departe de lumina reflectoarelor

Rihanna „plănuiește să se mute în Barbados, împreună cu A$AP Rocky, pentru a-și crește fiul în țara ei natală”. Artista în vârstă de 34 de ani și A$AP Rocky, 33 de ani, și-au întâmpinat primul copil pe 13 mai.

Potrivit The Mirror, Rihanna ar putea rămâne în Los Angeles pentru următoarele trei luni, înainte de a se muta pentru o lungă perioadă în Caraibe.

O sursă a declarat: „Rihanna iubește Barbados și i-a plăcut să crească acolo. Vrea să-i ofere bebelușului ei aceeași experiență pe care a avut-o și ea – departe de lumina reflectoarelor. Atât familia ei, cât și a lui ASAP sunt în Barbados, așa că cei doi vor să se mute și ei acolo în câteva luni.”

Mai mult, Rihanna a decis deja școală va urma fiul ei peste câțiva ani. 

„Rihanna se descurcă bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a mai spus sursa respectivă.

Acesta este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP, care sunt împreună de doi ani, după ce anterior, ani de zile, au fost simpli prieteni. 

Vestea potrivit căreia Rihanna se întâlnea cu A$AP a apărut în ianuarie 2020, după despărțirea vedetei de Hassan Jameel cu care s-a întâlnit timp de aproape trei ani. În ianuarie, ea a dezvăluit că este însărcinată.

Artista a mărturisit pentru Vogue: „Echilibrul este una dintre cele mai mari provocări ale mele, a fost dintotdeauna. Acum există o altă ființă care intră în joc și schimbă din nou tot ceea ce înseamnă asta.”

„Totuși, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu noi trei fără să aibă resursele pe care le am eu, așa că sigur voi face față.”

În timpul sarcinii, Rihanna și-a arătat constant burtica, în cele mai nonconformiste ținute.

„Moda este unul dintre lucrurile mele preferate, așa că, știi, am sfidat ceea ce înseamnă să fii însărcinată”, a spus ea pentru Entertainment Tonight. „Îmi face plăcere că nu trebuie să-mi fac griji și să-mi ascund burtica. Dacă mă simt plinuță, asta e. Este un copil acolo!”.

Rihanna puts her baby bump on display as she shows off her self-care  routine in a new video | PINKVILLA
Rihanna on Pregnancy, Romance, and How She's Changed Fashion (Again): Vogue  May 2022 Cover Story | Vogue

sursa

Tatiana Heghea, externată din maternitate! Interpreta a dezvăluit numele și sexul bebelușului

Clipe de fericire în familia interpretei Tatiana Heghea! Astăzi, tânăra mămică și bebelușul ei nou-născut au fost externați din maternitate. Cu zâmbete și mari emoții, soțul interpretei și cei doi copii mai mari ai cuplului l-au așteptat acasă pe noul membru al familiei. Artista a adus pe lume un băiețel sănătos, căruia părinții i-au ales numele Tiberiu-Alexandru.

Deja mamă a trei copii, Tatiana Heghea recunoaște că este o femeie împlinită. Aceasta i-a dedicat un mesaj emoționant fiului ei nou-născut:

,,Bine ai venit acasă, fiule! ❤️

Tiberiu-Alexandru

20 mai 2022

E despre tine, despre ale tale 4,200 kg, despre ai tăi 55 cm

Despre perfecțiunea ta în ochii noștri, despre împlinirea noastră datorită ție!

Despre acea supremă și măreață binecuvântare despre care am vorbit din prima clipă cum te-am simțit sub inima mea.

Fii fericit fiule!

Cu drag, părinții tăi, surioara și frățiorul mai mare și sigur, toată comunitatea mamei tale”, a menționat interpreta pe Instagram.

Tatiana Heghea și Eugen Rabei au devenit părinții a trei copii. Fiica mai mare, Regina-Raluca, are 6 anișori, iar fiul mai mic, Arthur-Elisey.

Sănătate, fericire și multe împliniri acestei frumoase familii!

Lista cu grădinițele din Chișinău care își vor suspenda activitatea pe timpul verii

Primăria municipiului Chișinău informează că peste 40 de grădinițe din capitală și din suburbii își vor suspenda parțial activitatea pe perioada de vară, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație planificate sau din cauza lipsei de personal calificat în blocurile alimentare. Pe perioada sistării activității, copiii care frecventează instituțiile respective vor fi transferați în grădinițele din apropiere, la solicitarea părinților.

Informații în acest sens au fost prezentate luni, în cadrul ședinței operative săptămânale, de către Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport.

Potrivit responsabilului, începând cu luna iunie 2022, din cele 140 de instituții de educație timpurie din municipiu, pentru perioada de vară se solicită suspendarea temporară a activității în 41 de unități, inclusiv 5 din suburbii.

Astfel, pe parcursul lunii iunie nu vor activa 9 instituții (oraș: nr. 79, nr. 124, nr. 52, nr. 75, nr. 110, nr. 60, IPȘPG nr. 88, nr. 138, nr. 136); iulie – 25 de IET din oraș: nr. 17, nr. 35, nr. 49, nr. 71, nr. 77, nr. 89, nr. 98, nr. 99, nr. 106, nr. 122, nr. 123, nr. 141, nr. 85, nr. 119, ȘPG „Antonin Ursu”, nr. 46, nr. 78, nr. 167, GG Cruzești (cu grupe de grădiniță); și luna august: 5 instituții din oraș: nr. 103, 104, 112, 165 și 216.

Conform prevederilor Regulamentului – tip al instituției de educație timpurie, pe perioada sistării activității, managerul va întreprinde măsuri de asigurare a copiilor neîncadrați, la necesitate și conform solicitărilor, contactând instituții apropiate din raza unității teritorial-administrative, care funcționează în perioada dată și pot prelua acești copii sau va oferi părinților alte alternative.

Atenție! Un minor a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Articolul anterior
Două tone de fructe au fost retrase de pe tarabele din Piața Centrală
Articolul următor