Nata Albot, de ziua Mamelor: ,,Pentru mine maternitatea este despre cum e să plutesc cu barca vieții mele tot mai încărcată și să savurez această călătorie la maxim”

Nata Albot este mamă a patru copii și își împărtășește deseori experiența maternității. Ieri, 9 mai, în peste 70 de țări, a fost sărbătorită Ziua Mamelor sau Mother’s Day. Jurnalista stabilită peste Ocean și activă pe social media a dezvăluit sincer cum simte ea rolul de mamă recunoscând că este unul inegalabil, dar totodată și plin de provocări, pe care multe mămici încearcă să le ascundă.

De această dată, jurnalista a împărtășit mai multe poze rare din arhiva familiei sale și a vorbit despre maternitatea fără filtre, un lucru pe care, spune Nata, ar dori să îl vadă mai des în social media.

,,Mi-aș dori să nu mai idealizăm această perioadă fără ca să vorbim sincer și fără frică și despre partea ei mai puțin instagramabilă. Schimbările irecuperabile ale corpului nostru, insecuritatea noastră psiho-emoțională, viața sexuală dată peste cap, nesomnul, kilele în plus și depresii post natale.
Aș vrea să vorbim și despre visele noastre puse pe stand by, iar unele deja cu tot mai puține șanse de a se realiza odată cu venirea copiilor.

Aș vrea să fim sincere în a ne recunoaște cât de greu este să vrei să fii și mamă bună, și o parteneră interesantă pentru omul drag și să căștigi o pâine, și studentă, și să ajuți pe alții și antreprenoare și mai ales să rămâi un om întreg la minte.

Maternitatea nu e despre cum să rămâi sexy și atractivă în pofida copiilor. Pentru mine maternitatea este despre cum e să plutesc cu barca vieții mele tot mai încărcată și să savurez această călătorie la maxim”.

Nata Albot are trei fiice și un băiat. Eva și Sonia sunt adolescente, Magda are 5 ani, iar Noah are doi anișori și jumătate.

Ed Sheeran lansează un nou album. Artistul care în trecut a dormit pe străzi deţine un imperiu imobiliar şi se ocupă cu apicultura
Articolul anterior
Copil de 10 ani, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de tatăl său
Articolul următor
Alte articole interesante