Natalia Gordienko: ,,Christiușa al nostru a moștenit cele mai bune calități de la noi”

De când a devenit mamă, viața Nataliei Gordienko s-a schimbat radical, interpreta radiază de fericire deoarece acum are un suflețel care mereu o așteaptă să revină acasă. În această primăvară, artista a petrecut timp din belșug cu fiul ei, Christian, iar carantina din acest punct de vedere, cu siguranță, le-a căzut bine tuturor micuților care i-au avut alături pe părinții lor în această perioadă.

separator

Natalia postează deseori imagini cu fiul ei, iar recent a vorbit despre calitățile lui Christian. Tânăra mămică este topită după micuțul ei:

,,Christiușa al nostru a moștenit cele mai bune calități de la noi: are forța tatei și artistismul mamei. De la ambii însă a preluat șarmul, inteligența și simțul stilului”, mărturisește interpreta.

,,În privința stilului nici nu-mi fac griji, pentru că își alege hainele cu mare atenție 😄 Deși este încă mic, el înțelege foarte bine tot și nu va îmbrăca niciodată ceea ce nu-i place”.

Natalia a recunoscut că Christian nu îmbracă orice hăinuță și asta chiar dacă a împlinit abia 2 anișori și șase luni.

,,Oh… Îmi amintesc cum i-am adus odată o pereche de botine dintr-un turneu. Erau atât de frumoase, dar ce folos! Christy nu era de aceeași părere. Devenea isteric atunci când îi încălța și îi scotea cu prima ocazie. Același lucru s-a întâmplat și cu câteva scurte drăguțe și pulovere: le scotea imediat și aveam impresia că vrea să le dea foc. Mămici, vă pare cunoscută această situație?”, își întreabă artista admiratoarele virtuale.

sursa foto: Facebook/Natalia Gordienko

Scăpăm de pandemie. Infectările cu noul coronavirus scad la nivel mondial
Articolul anterior
Zeci de mii de angajaţi ai hotelurilor din Dubai au fost concediați
Articolul următor
Alte articole interesante