Natalia Morari a remarcat un semn caracteristic în sarcină. Jurnalista trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții

Natalia Morari se bucură intens de perioada sarcinii, ea surprinde fiecare fenomen din această perioadă plină de emoții. Recent, jurnalista a vorbit cu multă sinceritate, pe pagina ei de Instagram, despre o schimbare caracteristică pentru mămici în timpul sarcinii.

,,Mai nou am aflat că la gravide crește sau se umflă nasul🙈. M-am uitat la poze vechi, le-am comparat cu cele noi și ce să vă zic – DOAMNE, CE CARTOAFĂ😂. Încă nu e ca această lămâie, dar deja e pe acolo. Câte încă urmează să descopăr? Cu politica moldovenească e mai ușor nu știu cum🙈”, a mărturisit Natalia, amuzându-le pe mămicile care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale.

Acestea și-au amintit cu drag despre perioada în care și ele erau însărcinate și au dezvăluit schimbările prin care au trecut.

Indiferent de modificările pe care sarcina le produce asupra corpului unei femei, toate mămicile au căzut de acord că perioada gravidității a fost cea mai frumoasă etapă din viața lor:

,,Se zice că sarcinile cu băieței aduc schimbări ale trăsăturilor feței, apoi totul revine la normal! Sarcina și naștere usoara!”

,,Te umfli peste tot😂. Dar, e ceva extraordinar 🙏🤩”

,,Eu m-am umflat peste tot, numai nu nasul 😂”

,,Buzele se umflă, mi-e dor de acele buzele pe care le aveam în sarcină”

,,Esti frumoasă oricum”, au scris câteva mămici în secțiunea comentariilor.

Amintim că Natalia Morari a anunțat că va deveni mămică în urmă cu 2 săptămâni, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 37 de ani.

Bărbat arestat după ce a încercat să răpească un copil de 5 ani, sub ochii mamei sale
Articolul anterior
Peste 147 de milioane de dolari, trimiși de moldovenii din străinătate în luna decembrie
Articolul următor
Alte articole interesante