Noi fotografii cu Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, la a 5-a aniversare

Prinţul William şi Kate Middleton au făcut publice o nouă serie de instantanee cu fiica lor, care şi-a serbat ieri ziua de naştere.

separator
Aşa cum ne-au obişnuit de ceva timp, Ducii de Cambridge au permis publicului să privească din nou în intimitatea lor, prin intermediul unei noi serii de fotografii realizate de însăşi Catherine Middleton, scrie okmagazine.ro.

Instantaneele, realizate în luna aprilie, o surprind pe singura fiică a nepotului Reginei în timp ce-şi ajută părinţii să facă pachete cu alimente şi cele necesare ce au fost trimise la domiciliu pensionarilor rămaşi fără ajutor în timpul acestei pandemii. Prin aceasta, tânăra familie regală dovedeşte încă o dată că-şi creşte copiii în spiritul educaţiei primite de William şi Harry de la regretata Prinţesă Diana. Admiratorii Casei Regale britanice au fost înduioşaţi de aceste imagini, iar mămicile au observat imediat cât de cochetă este cea mică în rochiţa sa cu aer vintage.

Charlotte Elizabeth Diana s-a născut în data de 2 mai 2015, la o clinică din Londra. Ea este copilul mijlociu al ducilor de Cambridge. Mai are doi fraţi, pe prinţul George, de 6 ani, şi pe prinţul Louis, care tocmai a împlinit şi el doi ani. Charlotte este a patra în ordinea succesiunii la tron.

Mesajul premierului Ion Chicu, de Ziua Mondială a Libertății Presei
Articolul anterior
Keanu Reeves se căsătoreşte cu Alexandra Grant. Cum a făcut actorul cererea?
Articolul următor
Alte articole interesante