Noua colecție Barbie va include păpuși în scaun cu rotile sau cu proteză de picior

În această vară, Mattel, compania care deține Barbie, va lansa o păpușă în scaun cu rotile, dar și o păpușă cu proteză de picior. Într-o declarație recentă, reprezentanții Mattel au declarat că extinderea colecției de păpuși va lărgi definiția frumuseții.

separator

„Ca brand, putem duce la un alt nivel discuțiile despre dizabilitățile fizice prin includerea lor în linia noastră de păpuși fashion, pentru a arăta o perspectivă multidimensională asupra frumuseții și modei”, au spus reprezentanții Mattel, potrivit usatoday.com.

O păpușă în fotoliu rulant a fost una dintre cele mai solicitate piese de către fani. Păpușa, care va fi lansată în vară, va avea articulații astfel încât să fie așezată cu ușurință în scaunul cu rotile, dar și alte păpuși din linia Made to Move pot fi folosite împreună cu fotoliul rulant. Păpușa, scaunul rulant și o rampă compatibilă cu casa DreamHouse se vor vinde cu aproximativ 19,99 dolari.

Alte păpuși din colecția Fashionista se vor vinde cu 9,99 dolari, inclusiv păpușa cu proteză de picior detașabilă. Colecția următoare va include păpuși cu păr împletit și păpuși cu diferite forme ale corpului inclusiv unele cu bust mai mic, cu o talie mai puțin definită sau cu brațe mai bine definite.

În urmă cu câțiva ani, Mattel a creat colecția Fashionistas pentru a include păpuși cu diferite culori ale pielii, ochilor și părului, dar și forme diferite ale corpului, de la păpuși înalte la unele mignone sau cu forme. Nici Ken nu a fost uitat. Acesta a fost creat cu diferite nuanțe de piele, ochi și păr, dar și conformații diferite ale corpului.

Mișcarea a fost concepută pentru a „inspira fetele să spună mai multe povești și să găsească păpușa care le inspiră”, au declarat reprezentanții companiei. Dar schimbarea a venit și din cauza criticilor aspre la care a fost supusă Barbie ani la rândul, în special din cauza formelor nerealiste ale corpului, printre care asocierea dintre bustul voluminos, talia foarte subțire și picioarele lungi, scrie eva.ro.

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț

Bloggerița Maggy Platon urmează să devină din nou mămică! De această dată, emoțiile sunt duble, deoarece tânăra mămică este însărcinată cu gemene. Pentru că se apropie momentul culminant, Maggy și-a dorit o ședință foto alături de fiul și soțul ei. Așa că, iată câteva din ultimele poze cu burtica rotunjoară!

Bloggerița a dezvăluit cum se simte în perioada specială din viața ei.

“Ohhh, fetele mele, de-ați ști cât de mult vă aștept!

Al treilea trimestru este foarte greu, nu că aș fi trecut ușor prin celelalte, dar acum răbdarea mea e la limită deja.

Dar, a mai rămas puțin, încă puțin… ❤️”, a menționat Maggy, pe Instagram, postand și câteva fotografii din cadrul sesiunii foto, în care își arată burtica.

Tânăra mămică a ales deja și numele pentru cele două fetițe, iar ințialele acestora sunt ,,S” și ,,M”.

Magdalena Munteanu, cunoscută pe comunitatea de pe Instagram ca maggy.platon, a devenit mămică pentru prima dată pe 15 septembrie 2019.

Maggy Platon este urmărită de peste 75 de mii de abonați pe Instagram. Bloggerița își surprinde urmăritorii cu postări despre modă, stil sănătos de viață, parenting și călătorii.

mamaplus

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

De astăzi, cetățenii moldoveni pot călători în Turcia doar cu buletinul de identitate
Articolul anterior
Candidează! Fii norocoasa care va urma GRATUIT Cursul de Formare al Instructorilor după Metoda Unica
Articolul următor