Nutriție și sport în sarcină, online, de acasă: Înregistrează-te la un webinar și antrenament gratuit pentru graviduțe!

Și graviduțelor le este recomandat să ducă un stil sănătos de viață. În perioada sarcinii, nutriția sănătoasă și sportul oferă beneficii atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Efectuarea exerciţiilor fizice în timpul sarcinii le ajută pe viitoarele mămici să se mențină active și energice.

separator

Exercițiile fizice în sarcină te ajută să îți păstrezi tonusul muscular, îmbunătățesc circulația sângelui la nivelul placentei și asigură o bună oxigenare a țesuturilor bebelușului, iar datele practice arată că mămicile care sunt active în timpul sarcinii au parte de o naștere mai ușoară și o recuperare mai rapidă după naştere. Sportul în sarcină îmbunătățește somnul, previne constipația, ameliorează starea de spirit, tonusul muscular și rezistența.

Vrei să știi cum poți avea o sarcină activă și o naștere mai ușoară?

Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com lansează Cursul de Nutriție și Sport pentru însărcinate! Dacă ești o viitoare mămică, cursul pentru însărcinate îți va oferi toate instrumentele necesare pentru a avea o alimentație sănătoasă și o pregătire fizică corectă pe perioada sarcinii. Vei afla multe sfaturi utile de la instructorul specializat în domeniu pentru a te menține în formă inclusiv în această perioadă importantă, practicând exerciții pentru însărcinate, online, chiar în confortul casei tale.

Înregistrează-te la un webinar și antrenament gratuit pentru graviduțe! 

Webinar-ul cu nutriționista Galina Tomaș și instructorul Unica Sport Aliona Trifan va avea loc pe 25 iunie. Accesează linkul AICI și înscrie-te la un antrenament gratuit în exclusivitate pentru însărcinate!

De mai bine de 14 ani, instructorul de sport Aliona Trifan promovează stilul sănătos de viață, iar 8 ani din activitatea sa i-a dedicat în special viitoarelor mămici. Află detalii în video-ul de mai jos, iar dacă vrei să fii și tu o graviduță în formă, acționează!

O femeie și-a pierdut cunoștința în sediul unui oficiu poștal din Chișinău
Articolul anterior
(Video) Genele și dependența. Cum scăpăm de viciile care provoacă plăcere?
Articolul următor
Alte articole interesante