O actriță cunoscută arată cum este, de fapt, viața după naștere

În timp ce alte mame celebre se ascund sau încearcă să apară slabe după naștere, actrița Amy Schumer arată fanilor ce înseamnă să fii mamă cu adevărat și a decis să expună adevărata față a maternității. Postările actriței adună mii de like-uri.

separator
Amy Schumer l-a adus pe lume pe fiul ei în aceeași zi în care Meghan Markle l-a născut pe Archie, primul copil al ducilor de Sussex.

Actrița britanică postează zilnic imagini pe rețelele de socializare cu fiecare etapă a job-ului de mamă, de la pompa de sâni până la lenjeria intimă, care nu mai este la fel ca cea purtată înainte de a avea un copil.

Amy vorbește despre naștere, despre oboseala acumulată de la venirea pe lume a băiețelului său, dar și despre clipele frumoase. „Aceasta este postarea mea de după sarcină. Femeile sunt cele mai tari. Bărbații sunt cool, dar femeile sunt adevărate războinice, capabile de orice”, a scris actrița pe Instagram la câteva zile de la naștere. De asemenea, ea arată cum i s-au schimbat obiceiurile și precizează că nu mai poate face ceea ce își dorește, ca înainte, ca de exemplu să se uite seara la serialele preferate, scrie unica.ro.

Nu în ultimul rând, actrița a decis să iasă la plimbare cu bebelușul ei purtând doar un sutien și o pereche de lenjerie intimă tip „maternitate”.„5 săptămâni. Lenjerie intimă de spital pentru toată viața!”, a scris Amy lângă imagine. Dacă alte mame celebre aleg să posteze în continuare imagini cu ele machiate și aranjate în care arată cât se poate de fresh, actrița britanică a decis să se expună exact așa cum este: naturală, fără niciun strop de make-up și cu imaginea oboselii întipărită pe chip.     

Maria Marian știe secretul unui ten tânăr! Iată ce reguli respectă în sezonul estival
Articolul anterior
Temperaturi scăzute în mijlocul verii. În România a nins
Articolul următor
Alte articole interesante