O copilă de 13 ani a născut în timp ce susținea un examen la școală. De vină a fost carantina

În regiunea Mpigi din Africa, un copil s-a născut în timpul examenului de matematică în școala primară. Examenul la matematică, într-una din școlile din Uganda, va rămânea în amintirea profesorilor mult timp. Eleva a început să aibă contracții și a fost trimisă urgent la spital.

Copila și-a dat seama că era pe cale să nască când s-a așezat să scrie la examenul de matematică. Aceasta a născut un băiat cu o greutate de trei kilograme, fără complicații.

Dorința tinerei mame de a studia a fost atât de puternică încât într-o oră s-a întors la școală pentru a termina testele. Profesorii i-au acordat elevei încă 45 de minute.

„Are noroc că nu a avut complicații, iar mama și bebelușul sunt bine”, a spus asistenta. „Când au început contracțiile, am simțit că lumea se sfârșește, dar eram sigură că Dumnezeu era cu mine și nu puteam rata examenul, mă bucur că s-a întâmplat”, a spus tânăra mamă.

În același timp, părinții fetei au spus că carantina este de vină pentru tot. În timp ce copiii nu mergeau la școală, fiica lor a fost sedusă de un tip necunoscut. „În timpul carantinei cauzate de coronavirus, un băiat a atras-o în relații sexuale pentru că nu mergeau la școală”, a spus unul dintre părinți. Mama fetei a cerut comunității și celor care i-au dorit să îi ofere sprijin financiar pentru a putea avea grijă atât de copil, cât și de tânăra mamă, deoarece tatăl copilului nu este încă cunoscut.

Svetlana Loboda luptă cu noul coronavirus
Articolul anterior
Doi soți cu nevoi speciale au devenit recent părinți. Cum îi putem ajuta
Articolul următor
Alte articole interesante