O elevă de 15 ani, în stare de ebrietate avansată, închisă de profesor în sala de sport

O elevă în vârstă de 15 ani din Ilfov, România, a fost închisă de un profesor în sala de sport a şcolii, deşi se afla în stare de ebrietate avasantă. După terminarea orelor, în loc să fie chemată Ambulanța, fata a fost trimisă acasă şi, ulterior, un părinte a găsit-o aproape inconştientă într-un parc din faţa şcolii. Cazul a scandalizat opinia publică.

“Profesorii şi directoarea au preferat să o închidă în sala de sport, să o lase pe saltele şi ea, în starea aceea, a început să vomite”, a declarat un părinte, relatează Ştirile ProTv..

“Se putea îneca cu vomă şi muri. Nu poţi să laşi un minor în stare de ebrietate nesupravegheat şi fără să chemi ajutor medical”, a afirmat un alt părinte, care şi-a exprimat nemulţumirea că, atunci când a întrebat ce s-a întâmplat şi ce măsuri au fost luate, i s-a transmis că nu e treaba părinţilor.

Povestea este cu atât mai tristă cu cât o mare parte dintre copiii şcolii au distribuit între ei, pe telefoane, poze în care minora apărea în ipostaze indecente. Pozele păreau să fie făcute în afara şcolii.

“Au venit copiii de la şcoală şi au zis că au găsit prezervative în toaletă”, a povestit unul dintre părinţi. “Am făcut trei plângeri către Inspectoratul Şcolar Ilfov, Inspectoratul de Poliţie şi Minister”, a ţinut să precizeze un alt părinte.

De asemenea, primarul localităţii a declarat că ar fi stat de vorbă cu reprezentanţii şcolii, iar aceştia i-au transmis că “fapta semnalată” s-a petrecut în afara unităţii.

În prezent, Direcţia de Asistenţă Socială verifică situaţia din familia fetei, care a recunoscut că a băut, dar că nu-şi mai aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat după. Totodată, oamenii legii au anunţat că vor investiga împrejurările în care minora a fost filmată în ipostaze indecente. O anchetă va fi demarată la şcoală şi de Inspectoratul Şcolar Ilfov.

Olga Buzova a debutat în actorie. Costul biletului pentru spectacol a ajuns la 1.730 euro
Articolul anterior
60 de milioane de doze de vaccin vor fi nimicite, după ce au fost contaminate
Articolul următor
Alte articole interesante