O femeie din Rusia, care creşte 11 copii, vrea să ajungă în final la peste 100

O familie din Rusia a decis să aibă cât mai mulţi copii, într-un timp rapid, aşa că singura soluţie a fost să apeleze la mai multe mame surogat. În prezent, tânăra mamă are grijă de 11 copii, dar susţine că în această viaţă ar vrea să ajungă la peste 100, alături de partenerul ei milionar, care o susține.

Rusoaica a dezvăluit că ea și soțul ei milionar intenționează să aibă până la 105 copii biologici, după ce au întâmpinat deja 10 copii în doar 10 luni, cu ajutorul mamelor surogat.

Christina Ozturk, în vârstă de 23 de ani, originară din Moscova, și-a întâlnit soțul, Galip Ozturk, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanță în orașul Batumi, din Georgia. Ea era mamă singură când a decis să ia o pauză de la rutina zilnică, mergând în vacanţă.

Tânăra mamă, care a născut-o pe fiica ei Vika la vârsta de 17 ani, a declarat că cuplul a optat pentru ajutorul mamelor surogat, deoarece doreau să aibă rapid cât mai mulți copii posibil. Primul lor copil, Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, în timp ce al zecelea s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

Mama celor 11 a dezvăluit că perechea a discutat despre a avea peste 100 de copii.

Christina, care insistă pe o rutină strictă de îngrijire a copilului, susține că cei mici dorm între orele 20:00 și 06:00 în fiecare noapte și că bonele familiei înregistrează fiecare detaliu într-un set de jurnale.

Ea a spus că a fost dragoste la prima vedere când l-a întâlnit pe Galip, un magnat al imobiliarelor și transportului, originar din Turcia, și l-a descris drept ”mentorul, îndrumătorul și prințul său din basme”.

Bărbatul a adăugat: ”Este atât de ușor să fii cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze și totuși este în același timp timidă și misterioasă. A fost genul de soție pe care mi l-am dorit întotdeauna pentru mine, un diamant netăiat, am văzut ce inimă pură și amabilă are”.

Christina și fiica ei Vika s-au mutat la Batumi pentru a fi alături de Galip, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia a spus că, în ciuda faptului că Galip era mult mai în vârstă decât ea și avea deja copii adulți, nu avea obiecții față de o familie numeroasă. Cuplul a fost de acord că își doresc cât mai mulți copii.

Tănăra a declarat că inițial se pregăteau să aibă un copil în fiecare an, însă și-a dat seama rapid că nu este suficient. Aşa că au decis să folosească mame surogate.

Statul Georgia a permis ideea de mamă surogat din 1997, atâta timp cât cuplul implicat este heterosexual și căsătorit. Copilul care se naște merge automat la persoanele care au furnizat materialul genetic.

Toate potenţialele mame surogat ale Christinei trec prin consiliere și semnează acte legale înainte de a rămâne însărcinate, pentru a se asigura că sunt pregătite pentru provocare, care va include renunțarea la copil atunci când se naște.

Între timp, Christina nu a exclus să nască biologic mai mulți copii, dar a spus că ”nu este practic” în acest moment, cu atât de mulți copii mici.

Ea a explicat: ”Pur și simplu nu suntem pregătiți să vorbim despre numărul final. Toate la timpul lor”.

Mama celor 11 ani a dezvăluit că mulți oameni presupun că are o armată de bone, dar spune că încearcă să petreacă cât mai mult timp cu familia ei numeroasă. Christina susține că se ocupă singură de cea mai mare parte a îngrijirii de zi cu zi și se asigură că își petrece fiecare zi acordând îngrijire și atenție copiilor ei.

sursa

Un bărbat și-a părăsit soția pentru că nu se mai epila, ea având în grijă 3 copii
Articolul anterior
Ministerul Sănătății: Jurnaliștii vor fi vaccinați în mod prioritar, de rând cu polițiștii și angajații ministerelor
Articolul următor
Alte articole interesante