O femeie și-a dat spre adopție bebelușul pe care l-a conceput cu un donator

O femeie în vârstă de 30 de ani și-a dat copilul pentru adopție după ce a descoperit că donatorul de spermă care a lăsat-o însărcinată a mințit despre educația și etnia lui. Cazul a avut loc în Japonia, transmite Libertatea.

Femeia și soțul ei au intrat în contact cu bărbatul, care are peste 20 de ani, pe rețelele sociale, pe un grup de donatori, în timp ce încercau să conceapă al doilea copil. Cuplul a recurs la căutarea unui donator de spermă, după ce a descoperit că soțul avea o afecțiune moștenită care-l împiedica să mai poată face alt copil.

Donatorul ar fi pretins că este japonez și necăsătorit, spunându-i cuplului că a absolvit respectata Universitate din Kyoto. Femeia și donatorul au făcut sex de 10 ori, înainte ca ea să rămână însărcinată, potrivit presei japoneze. La sfârșitul sarcinii, ea a descoperit că donatorul era chinez, mai degrabă decât japonez, avea o soție și nu era absolvent al Universității din Kyoto.

După naștere, cuplul a dat copilul la o unitate de îngrijire a copiilor, a informat ziarul Tokyo Shimbun. În prezent, doar 12 spitale din Japonia efectuează proceduri de inseminare artificială. Cu toate acestea, accesul la un astfel de tratament este strict controlat, chiar și pentru cuplurile heterosexuale căsătorite, în timp ce femeile singure și cuplurile gay nu sunt eligibile să aplice.

E copia mamei sale! Anișoara Loghin a publicat o poză rară cu fiul ei, Raul: „Un copil cât un univers”

Anișoara Loghin este o mamă și o soție fericită. Prezentatoarea TV are doi copii, un băiat și o fetiță, și un soț iubitor și grijuliu.

Prezentatoarea TV și-a surprins urmăritorii virtuali postând zilele acestea o fotografie rară cu fiul ei, Raul.

Internauții au întâmpinat postarea cu mare încântare și i-au felicitat pe cei doi părinți, menționanând totodată că micuțul ar fi copia fidelă mamei sale.

„Raul big brother, la propriu si la figurat. Un copil cat un univers”, a scris vedeta, cuprinsă de emoții, în dreptul imaginii cu fiul ei.

Prezentatoarea TV Anișoara Loghin și fotbalistul Radu Gînsari au împreună un băiețel, pe nume Raul, de 2 anișori, și o fetiță, Carla, de 4 luni.

mamaplus

Protecție solară pentru copii. Reguli, sfaturi, produse recomandate

Chiar dacă micuții își petrec mai mult timp în interior, protecția solară este esențială pentru a le proteja pielea, care este extrem de sensibilă. Deoarece pielea lor este mult mai predispusă la a fi afectată de razele soarelui, iar alegerea unui produs potrivit pentru copii și bebeluși este ceva mai complicată decât în cazul adulților.

În afară de a provoca arsuri dureroase, periculoasele raze ultraviolete A și B emise de soare pot afecta pielea pe termen lung.

Arsurile suferite în perioada copilăriei și expunerea repetată la radiațiile UV reprezintă factori de risc semnificativi pentru cancerul de piele la maturitate.

Mai jos, avem câteva recomandări de produse solare cu protecție ridicată, potrivite pentru pielea delicată a copiilor.

  • Avene Intense Protect 50+, este un produs creat conform celor mai înalte cerințe în ceea ce privește pielea. Acesta asigură o protecție cu spectru ultralarg, asigurată de filtru TRIASORB. Este potrivit pentru pielea extrem de sensibilă, foarte vulnerabilă la soare. De aceeea, este o alegere grozavă pentru copii care au vîrsta mai mare de 6 luni. Formula are o tolerabilitate ridicată și nu conține parfum. De aseemnea, ea prezintă și o bună rezistență la apă și la transpirație.
  • Pentru copii, Avene recomandă Spray SPF 50+, foarte ușor de aplicat. El beneficiază de o formulă specială , ce hidratează și protejează pielea micuților.

Alege cu grijă produsele de protecție solară, pentru confortul și sănătatea pielii micuțului tău!

Centrul de Medicină Materno-Fetală Medpark te invită la Ziua Ușilor Deschise

Centrul de Medicină Materno-Fetală Medpark este mai mult decât o maternitate. Echipa medicală s-a consolidat și are toată expertiza necesară pentru a gestiona cele mai complexe cazuri, oferind suport medical avansat mamei și fătului.

Pe data de 9 iulie, ora 11:00, invităm viitorii părinți să ne cunoască și să descopere Centrul de Medicină Materno-Fetală Medpark, care și-a extins considerabil capacitățile și a crescut semnificativ complexitatea îngrijirilor medicale acordate.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să:

  • Afle mai mult despre riscurile care pot apărea în sarcină, complicațiile posibile în timpul nașterii și cum sunt gestionate
  • Facă cunoștință cu echipa și dotările Centrului de Medicină Materno-Fetală Medpark
  • Vadă cum arată sălile de naștere, terapie intensivă neonatală și saloanele în cadrul unui tur exclusiv
  • Afle totul despre pachetele de monitorizare a sarcinii și naștere la Medpark

Înregistrarea prealabilă este obligatorie, prin completarea acestui formular.

Vă așteptăm cu drag!

Un tânăr amazonian și-a purtat tatăl bolnav în spate 6 ore, pentru a-i administra vaccinul anti-Covid
Articolul anterior
Invazie de gândaci într-un spital din țară, secția pediatrică
Articolul următor