O fetița dată dispărută, găsită vie după o noapte petrecută pe câmp, cu un cățeluș lângă ea

O fetiță de 9 ani din Dolj, dată dispărută vineri seară, după ce a plecat de acasă, și nu a mai revenit, a fost găsită sâmbătă dimineață de un tânăr de 23 de ani, la aproximativ 8 kilometri de casă. Tânărul a fost felicitat de polițiști. Copila este nevătămată, deși a petrecut o noapte întreagă pe un câmp.

Aceasta a fost căutată încă de aseară de polițiști și aproximativ 40 de voluntari. Echipele au folosit inclusiv doi câini de urmă, însă copila părea de negăsit. Forțele de ordine au scotocit prin terenurile extravilane, aproximativ 50 de km, imobilele persoanelor cunoscute de către minoră, instituții publice, dar și case și curți părăsite, clădiri dezafectate.

În cele din urmă, ”sâmbătă dimineață, în jurul orelor 8.00, cu sprijinul unui tânăr din localitate, s-a reușit găsirea minorei de 9 ani, pe un câmp, în apropierea unui drum agricol, în extravilanul comunei Izvoare, la aproximativ 8 km de la locul dispariției”, anunță IPJ Dolj.

Până la sosirea ambulanței, fetița a fost urcată într-o mașină a poliției ca să se încălzească. La fel și un cățeluș care a însoțit-o. Mama fetiței a venit într-un suflet să vadă dacă fiica ei este în regulă.

”Ești bine? Unde ai fost? De ce ai plecat de acasă?”, a întrebat-o mama fetiței în momentul în care a ajuns la mașină.

”Nu o certați, lăsați-o acum”, se vocea unui bărbat pe filmare.

”Unde ai dormit? Aici jos ai dormit? De ce ai plecat de acasă?”, insistă mama îngrijorată.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a preluat minora pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind conștientă și cooperantă, aflată în ușoară hipotermie. Din primele verificări, a reieșit faptul minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Tânărul care a găsit-o pe fetița de nouă ani are 23 de ani. Acesta a fost felicitat, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj acordându-i o diplomă de excelență.

sursa: www.observatornews.ro

Bărbatul care a trăit 33 de ani singur pe o insulă s-a întors în civilizație. Cum arată viața lui acum
Articolul anterior
Ce s-a ales de femeia care a câştigat 2 milioane de euro la loterie, în urmă cu 18 ani
Articolul următor
Alte articole interesante