O fetiță de 1 an și 6 luni a ajuns în comă la spital după ce a mâncat alune

Clipe de groază într-o familie din comuna Udești, judeţul Suceava, după ce fiica de un an și șase luni s-a înecat cu alune.

separator
Incidentul a avut loc duminică seara, într-o locuință din comuna suceveană Udești. Copila se afla în aceeaşi cameră cu surorile sale de patru și șase ani, care mâncau alune. La un moment dat, fetița a luat şi ea câteva alune si le-a înghițit. Imediat, a început să tușească moment în care tatăl a intervenit, i-a scos din gură alunele şi a sunat la 112.

La fata locului s-a deplasat o ambulanță care a preluat copila și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „aspiratie bol alimentar, coma grad 3”.

Copila are prognostic este rezervat. Directorul medical al SJU Suceava, Alexandru Macovei a declarat pentru newsbucovina.ro că fetița a fost internată de urgență cu insuficiență respiratorie (sat O 55-60%).

El a menționat că, în acest moment, prognosticul este rezervat. În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte de natura penală.

sursa: www.observator.tv

O mamă a înrămat portretul pe care fiica ei i l-a realizat, apoi s-a machiat ca să semene cu personajul din desen
Articolul anterior
,,Mută-ți copilul în altă clasă”. Mesajul pe care l-a primit o mamă când a refuzat să dea bani pentru cadouri
Articolul următor
Alte articole interesante