O fetiță de 5 ani a ajuns la spital, după ce și-a prins mâna în scurgerea unei piscine

O copilă în vârstă de 5 ani și-a prins mâna miercuri seară într-o gură de scurgere a unei piscinei de la un hotel din Mamaia, unde era cazată împreună cu părinţii ei. În urma incidentului, fata a ajuns la spital, iar poliția Constanța a anunțat că a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit News.

La faţa locului au mers un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Echipele de intervenție au crezut inițial că este vorba despre o bucată dreaptă de conductă, potrivit Digi24.

Autoritățile au spart faianța piscinei în jurul găurii de scurgere, unde au constatat că era o conductă cu cot. Pentru a nu o răni mai tare, salvatorii au scos mâna fetiței cu tot cu bucata de conductă în care își prinsese mâna. Copila a fost dusă la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis s-o transporte pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziată.

Medicii i-au îndepărtat ţeava respectivă de pe mână cu un flex, pe care îl adusese tatăl fetei. Poliția Constanța a anunțat joi că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. „Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de cinci ani, care a rămas cu mâna blocată într-o ţeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a anunţat IPJ Constanţa.

Republica Moldova a recepționat un lot de 46 de frigidere, livrate prin intermediul platformei COVAX
Articolul anterior
Prima platformă subterană de colectare a deșeurilor, amenajată într-un sector din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante