O fetiță de 5 ani din China, bătută și înfometată până la moarte de către părinți

O fetiță de 5 ani din Hong Kong a fost înfometată și torturată până la moarte de părinți, în Hong Kong. Abuzul a durat ani de zile, iar, în cele din urmă, Chen Ruilin a murit, în 2018, la spital.

China: Fetiță, bătută, înfometată și torturată până la moarte de părinți

Chen Ruilin a murit, în ianuarie 2018, după ani de abuzuri din partea părinților. După ce a fost internată la spital, medicii au descoperit pe trupul ei zeci de răni provocate prin folosirea unui baston, transmite Observatornews.ro.

Tatăl fetiței, mama sa vitregă și bunica maternă, care la acea vreme locuia cu aceștia, au fost găsiți vinovați de uciderea minorei. De asemenea, oamenii legii au constatat că și fratele micuței a suferit abuzuri de neimaginat. În prezent, acesta se află în grija bunicii paterne.

În timpul procesului, procurorii au declarant că fetița a fost înfometată ani de-a rândul, bătută și lovită cu capul de tavan. De asemenea, autoritățile au prezentat un desen al fetiței în care aceasta desenase o casă cu pete roșii de sânge pe podea.

În urma unei autopsii, medicii au descoperit că fetița a murit după ce a contractat o bacterie mult prea puternică pentru sistemul său imunitar slăbit în urma abuzurilor.

Toate școlile din raionul Orhei se deschid
Articolul anterior
Aglomeraţie la mausoleul lui Lenin în prima zi de la redeschidere
Articolul următor
Alte articole interesante