Evelina Rusu, o fetiță de 7 ani din Moldova, a devenit câștigătoarea prestigiosului Festival ,,Bled Golden Microphone” din Slovenia!

Al zecelea concurs internațional de muzică la care a participat Evelina Rusu, o fetiță în vârstă de 7 ani, din Moldova, a fost cu succes. Evelina a cucerit juriul și publicul, devenind câștigătoarea Festivalului Internațional de Muzică ,,Bled Golden Microphone” din Slovenia, la categoria juniori.

separator
De altfel, Evelina a devenit cea mai tânără câștigătoare a acestui concurs, după ce a primit premiul Grand Prix Junior. Este pentru prima dată, în istoria acestui concurs, când un copil de 7 ani, a câștigat un premiu atât de important, scrie diez.md.Competiția a avut loc în perioada 16 – 21 iulie în Slovenia. Evelina Rusu a participat la cea mai mică categorie la care au fost înscriși copii cu vârsta de până la 9 ani.

Este de menționat că, alături de Evelina, în concurs au mai participat 4 fetițe din Moldova: Maria Cazarinov a obtinut locul 2, Beatrice Ungureanu a luat trofeul pentru ,,Cel mai frumos debut”, iar Anișoara Solonari a obținut trofeul ,,Pentru cea mai frumoasă interpretare în limba română”. Și Felicia Iordachi a avut o prestație minunată. Copiii sunt membri ai Studioului Artistic „Rodica Rosioru”.  

Universitățile au publicat rezultatele preliminare la admiterea la studii
Articolul anterior
Peste două milioane de mesaje și fișiere virusate au fost expediate în cutiile poștale ale funcționarilor publici, de la începutul anului
Articolul următor
Alte articole interesante