O fetiţă dispărută timp de 2 zile s-a întors nevătămată acasă. Patrupedul familiei a protejat-o zi şi noapte

Charlee, în vârstă de doi ani, era la bunica ei când a dispărut. Vecinii au văzut-o ieşind din casă şi luând-o pe o mică potecă spre pădure. Locuinţa femeii este situată la periferia oraşului Louisville, SUA, înconjurată de vegetaţie şi de foarte puţine case.

Când a revenit şi a găsit casa goală, femeia a alertat imediat poliţia, raportând că nepoata ei de doi ani lipsea şi, împreună cu ea, câinele Pitbull. Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului, dar între timp oamenii se mobilizaseră în căutarea celei mici.

Din păcate, în ciuda nenumăratelor ore petrecute în căutarea copilului, nicio urmă nu indică prezenţa fetiţei sau a câinelui. La două zile după dispariţia sa, mulţi au început să-şi piardă speranţa când deodată Pitbull-ul a ieșit din pădurea deasă. În urma reconstituirii, poliţiştii şi bunica au descoperit că Pitbull-ul a protejat copilul în cele două zile de absenţă: cel mai probabil datorită lui, copilul a găsit calea de întoarcere şi nimeni nu poate exclude faptul că patrupedul a protejat-o de șerpi și alte animale periculoase care vieţuiesc în acea zonă.

Pitbull-ul se dovedise mereu un adevărat înger păzitor al copilului. Pentru Charlee, această experienţă va rămâne doar o vagă amintire. Acum fetița are 4 ani, dar toţi îşi amintesc cum Pitbull-ul curajos a ştiut să o aducă acasă în siguranţă.

sursa

Adu sărbătoarea la casă nouă cu ajutorul creditului imobiliar de la MAIB
Articolul anterior
Experți: Marea Britanie s-ar putea confrunta cu al treilea val de coronavirus la vară, după relaxarea restricțiilor
Articolul următor
Alte articole interesante