O fetiță moldoveancă a apărut pe coperta revistei din Canada Top Teen

La doar 11 ani, Andrea Matei, o fetiță cu origini moldovenești, născută în Canada, apare pe coperta revistei canadiene pentru tineret Top Teen.

Andrea Matei este o fetiță talentată din diaspora canadiană, care se face remarcată prin succesele sale obținute în lumea dansului.

La vârsta de 3 anișori, Andrea deja era pasionată de balet. Ea este ambițioasă și muncitoare, petrece până la 15-20 de ore pe săptămână în studioul de dans local Canadian Dance Unit și participă cu success la numeroase competiții regionale, nationale si internationale. 

La doar 9 ani, Andrea a reprezentat Canada la Campionatul Mondial de Dans in Varsovia, Polonia (2018) la balet si jazz in grupul de copii, iar la 10 ani, în vara anului 2020, ea a devenit semi-finalista la Campionatul Virtual în Artele Spectacolului (World Championship for Performing Arts), obținând medalia de aur la categoria de dans solo, stil contemporan.

Pe lângă dans, Andrea este interesata de actorie și ia ore suplimentare în domeniu. În decemebrie 2020, ea a debutat în filmul de scurt metraj „Un dans cu Cenusareasa” (A Dance with Cinderella), produs de o companie de producere locala, With Grace Productions. 

Aceste reușite nu au fost trecute cu vederea. Micuța dansatoare a fost selectata drept model pentru coperta din luna martie a revistei canadiene pentru tineret Top Teen, produsă în Alberta.

În Februarie 2021, Andrea Matei a apărut în revista iDanceMagazine. 

Măștile de protecție au devenit un pericol colosal pentru planetă
Articolul anterior
Anna Smolnițchi, mama a două fetițe, a dezvăluit sexul bebelușului. Vezi ce desen și-a făcut pe burtică!
Articolul următor
Alte articole interesante