O fetiță, rănită grav de un biciclist care se deplasa cu viteză excesivă într-un parc din Capitală

O fetiță de cinci s-a ales cu o comoție cerebrală, dar și cu mai multe răni, după ce a fost lovită de un biciclist care se deplasa cu viteză excesivă într-un parc din Capitală.

separator

S-a întâmplat în parcul Valea Trandafirilor, în timp ce fetița se juca împreună cu alți copii, însoțiți de doi adulți, scrie jurnal.md.

Potrivit mamei acesteia, biciclistul care avea o viteză mare a început să frâneze, dar nu a reușit să se oprească decât după ce a doborât copilul pe asfalt.

În consecință, fetița s-a ales cu o comoție cerebrală, dar și cu mai multe răni pe mâini și picioare. Medicii de la urgență i-au acordat îngrijiri.

Biciclistul și-a cerut scuze, dar ar fi plecat de la locul accidentului, fără să i se confirme identitatea.

„Vreau să fac public acest caz, pentru că nu este unicul. Problema deplasării neregulamentare și cu viteză excesivă a bicicliștilor, inclusiv accidentele din cauza lor, devin tot mai multe și tot mai grave. Mai ales acum în perioada de carantină, când copiii noștri nu frecventează grădinița, iar majoritatea activităților educative pentru copii în această perioadă sunt interzise, plimbările în parc cu copiii devin o rutină zilnică”, a spus mama fetiței.

Câte clase a absolvit Lidia Buble și care a fost primul ei job
Articolul anterior
Primarul orașului Hâncești a fost diagnosticat cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante