O fetiţă de trei ani și-a dat suflarea după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte pentru că avea diaree

O fetiţă de doar trei ani a murit, după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte pentru că avea diaree. Micuţa, Rabiha Khaled Abdel Hamid, a fost dusă de urgenţă la un spital din Ajdabiya, Libia, dar nu a supravieţuit din cauza rănilor grave provocate de apa fierbinte.

Tatăl a lovit-o pe copila de trei ani cu o frânghie înainte de o forţa să stea în cada cu apă prea fierbinte timp de o oră, ceea ce i-a provocat răni pe pielea sensibilă. Mai apoi, bărbatul a închis-o într-o cameră până la 9 seara, dar nu se ştie cât de mult a fost forţată să rămână acolo.

După ce a lăsat-o să iasă, tatăl micuţei a fost de acord să contacteze una dintre rudele soției sale pentru a duce copilul la spital. Iniţial, s-a pretins că fetiţa de trei ani s-ar fi rănit singură când a mers în bucătărie şi a vărsat apă fierbinte peste ea.

Anchetatorii de la Departamentul de Investigații Criminale i-ar fi confruntat pe ambii părinți și, atunci când le-au prezentat dovezi, se pare că au recunoscut infracțiunea, care ar fi avut loc pe 9 mai.

Autoritățile ar fi avut, de asemenea, dovezi că tatăl era dependent de droguri. Nu este clar dacă mama este acuzată că a participat la incident sau dacă a fost interogată pentru că a permis să se întâmple un lucru atât de înfiorător. Ambii părinți au fost transferați la procuratură, dar în prezent nu se știe dacă au fost încă acuzați.

Potrivit Al Arabiya, ştirea a provocat indignare în rândul localnicilor care solicită pedeapsa cu moartea a tatălui și o pedeapsă mai dură pentru mamă.

sursa: www.observator.ro

Schimbările ciclului menstrual pot fi o reacție secundară a vaccinului anti-Covid-19?
Articolul anterior
Durerea de inimă sau presiunea persistentă în piept, un nou simptom al Covid-19 constatat de cercetători
Articolul următor
Alte articole interesante