O italiancă și-a abandonat în spital bebelușul infectat cu Coronavirus

O italiancă și-a abandonat fiica nouă născută într-un spital din Palermo. Fetița era infectată cu noul coronavirus.

separator

La câteva săptămâni după ce a născut-o, femeia a observat că fetița ei nu se simțea bine și a dus-o la camera de gardă a Spitalului de copii „Di Cristina”, transmite Digi24.ro.

Fetița a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. După ce a aflat, mama a dispărut fără urmă, potrivit ANSA.

Dr. Marilù Furnari, managerul spitalului, a declarat: „Personalul medical a încercat zile în șir să o contacteze pe mamă, însă aceasta este de negăsit. Din acest motiv am anunțat poliția că avem de-a face cu un posibil caz de abandon”.

Potrivit La Repubblica, acest caz ridică mai multe semne de întrebare. După ce a aflat că fetița are COVID-19, femeia care a dus-o la spital le-a spus medicilor că, de fapt, este mătușa copilului și astfel a putut să părăsească spitalul fără probleme. Ulterior, când medicii au încercat să o contacteze pe mamă la numărul de telefon lăsat la spital, femeia care a răspuns a spus, de asemenea, că este „o mătușă”.

Poliția urmează să lămurească acest mister și să ia măsurile prevăzute de lege. Între timp, fetița se simte mult mai bine și, potrivit medicilor, nu mai are virusul.

Slovacia închide școlile pentru o lună și începe testarea masivă gratuită
Articolul anterior
Alegeri prezidențiale 1 noiembrie: Vezi lista adreselor secțiilor de votare peste hotare
Articolul următor
Alte articole interesante