O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă

Coincidenţă neaşteptată pentru o mamă, care a adus pe lume trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă. Femeia din Florida recunoaşte că a fost extrem de surprinsă după acest „hat-trick”, care este extrem de rar.

Kristin Lammert, din Oviedo, Florida, a povestit că a dat naştere celor trei fete pe 25 august, la trei ani diferenţă, în 2015, 2018 şi 2021. Cea de-a treia fiică în jurul datei de 25 august, dar cu două săptămâni mai târziu.

Mama spune că a cumpărat torturi diferite, astfel ca “fiecare să poată sufla în lumânări” şi că a încercat să fie specială pentru fiecare dintre ele, chiar dacă împărţeau ziua. Dr. Christine Greves, un medic de la Orlando’s Health Winnie Palmer Hospital for Women & Babies, a recunoscut că sunt cazuri neîntâlnite: „Este extrem de rar… Am vorbit cu unii statisticieni și ei spun că este foarte greu de calculat. Deținătoarea Guinness Book of World Records este o familie care are cinci frați născuți în aceeași zi și ei au enumerat acest lucru ca fiind o şansă la aproximativ 17 miliarde”.

sursa

China începe vaccinarea anti-Covid a copiilor de 3 ani. 76% din populație e imunizată cu schema completă
Articolul anterior
Localitatea cu cea mai mare rată de vaccinare. 62% din populație, imunizată
Articolul următor
Alte articole interesante