O mamă cu 6 copii a mai vrut unul şi au apărut încă 8. Cum se descurcă?

Nadyei Suleman are 14 copii și gestionează uimitor de bine rolul de mamă singură. Aceasta a născut primii octupleţi din lume care au supraviețuit după naștere. Copiii au împlinit anul acesta 12 ani.

După primii ei 6 copii, Nadya Suleman a mai vrut să aibă un copil. Fiind un copil singur la părinţi, şi-a dorit întotdeauna fraţi şi o familie foarte mare. Din păcate, s-a confruntat cu probleme medicale care nu-i permiteau să conceapă natural. Aşa că a economisit pentru tratamente de fertilizare in vitro şi a devenit mamă a nu mai puţin de 8 copii.

Potrivit unui interviu publicat pe Nbcnews.com, Nadya s-a căsătorit în 1996 şi puţin după aceea şi-a dat seama că nu poate avea copii pe cale naturală, ceea ce a făcut-o să recurgă la inseminarea artificială. De asemenea, a trecut prin experienţa unei sarcini extraurterine. În 1999, s-a despărţit de soţul ei, dar, în ciuda divorţului, el a fost de acord să doneze spermă. Astfel, Nadya a devenit mama unui băieţel la vârsta de 25 de ani, în anul 2001. Cum voia o familie mare, a mai încercat o dată şi a născut o fetiţă, în 2002. Au urmat alţi copii, cu ajutorul aceluiaşi donator, fostul ei soţ.

Mama celor 6 copii a decis să mai încerce pentru o ultimă oară. După implantarea embrionilor, a aflat mai târziu că va avea 8 copii.

Nadya a început să-şi arate sarcina, abdomenul ei s-a rotunjit rapid. Din cauza complicaţiilor, bebeluşii s-au născut prin cezariană. S-au născut sănătoşi şi au devenit primii octupleţi care au supravieţuit copilăriei.

Nadya a crezut mereu că este important să mănânci sănătos şi a impus familiei un stil de viaţă sănătos. Copiilor le place să-şi urmeze mama.

sursa

De ce preferă bărbaţii tineri femeile mai în vârstă? Patru motive
Articolul anterior
Pfizer solicită aprobarea vaccinului pentru copiii între 5 și 11 ani
Articolul următor
Alte articole interesante