O mamă cu mulți copii, criticată pentru felul în care se îmbracă

Claire Barratt, în vârstă de 42 de ani, este mama a șase copii care a devenit populară pe diferite platforme de socializare.

Pe pagina ei TikTok, Claire postează zilnic videoclipuri în care face doar treburi casnice, dansează, cântă, se joacă cu un copil sau gătește. Claire are peste 700 de mii de abonați și filmează videoclipuri în pantaloni scurți scurți, bluze, fuste mini și rochii mulate. După cum s-a dovedit, nu toți oamenii îi salută alegerea.

Mama a mulți copii a primit mesaje în care este condamnată pentru apariția ei: ,,Nu ți-e rușine de tine?”, „Ai deja 40 de ani, poate este timpul să devii un pic mai înțeleaptă”, ,,Acesta un exemplu pentru copii?”.

La astfel de comentarii, Claire răspunde destul de succint și clar: ,,Mă veți ierta, dar îmi voi alege hainele pe care le consider eu adecvate”. ,,O femeie care are 40 de ani, nu poate fi sexy?”, întreabă Claire.

Femeia este revoltată de faptul că mulți cred în mod eronat că mamele cu mulți copii ar trebui să poarte doar ținute monotone.

Șoferul unui autocamion s-a prăbușit de pe un pod la Orhei
Articolul anterior
Serviciile publice în formă electronică vor fi prestate în mod prioritar
Articolul următor
Alte articole interesante