O mamă din Cehia a fost asistată la naștere de 40 de medici. Care a fost motivul

În mod normal, dacă vezi 40 de medici în aceeași încăpere probabil e pentru că acolo se desfășoară o conferință pe teme medicale. Nu a fost cazul însă când a născut Alexandra Kinova, o tânără în vârstă de 23 de ani care a adus pe lume cvintupli, adică 5 copii.

Era primul caz de acest fel înregistrat în Cehia, motiv pentru care numele ei a intrat în istoria medicinei. Și chiar așa: în sala de nașteri au fost 40 de doctori și multe asistente medicale. Se pare că prima oară medicul ei i-a spus că va avea gemeni.

Apoi la urmatorul consult i-a spus că va avea 4 copii. Iar cu doua luni inainte sa nască i s-a spus că va avea 6.

“Am fost șocată când mi-au dat această veste și am început să plâng. De-abia aștept să îi văd cum arată. Am de gând să îi alăptez pe toți”, a declarat Alexandra Kinova pentru jurnaliștii publicației Daily Mail.

Alexandra a născut prin cezariană patru băieţi şi o fată, cu toții perfect sănătoşi. Totul s-a petrecut în vara lui 2013.

“În ţara noastră nu au mai fost înregistrate sarcini de cvintupli. În Cehia , cvintulii se nasc la o diferenţă de 480 de ani”, a precizat obstreticianul Alena Mechurova.

sursa

Se anunţă dezastru în turism: 15.000 de unităţi de cazare şi restaurante nu se vor mai deschide niciodată
Articolul anterior
În Austria, oamenii pot merge la frizer sau coafor doar cu un test negativ la Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante