O mamă relatează despre lupta copiilor săi, infectați cu Covid: ,,Nu este ca o răceală, cum se spune, copiii se pot îmbolnăvi și ei”

Bettina Rowley, din Australia, este mamă a doi copii, Fred și Charlotte, în vârstă de 6 ani. Copiii s-au îmbolnăvit de Covid. Mama a dorit să-și facă publică povestea pentru a avertiza toți părinții despre cât de periculoasă este infecția cu noul coronavirus, care nu evoluează la fel pentru toată lumea.

separator

Mama a împărtășit și o fotografie cei doi micuți aflați pe un pat spital, luptându-se cu virusul.

Bettina a mărturisit că micuții ei nu s-au confruntat niciodată cu probleme de sănătate, de aceea i s-a părut ciudat când au făcut febra atât de ridicată. Pe lângă temperatura și frisoane, micuții prezentau și o tuse uscată.

„Cei doi copii ai noștri au început brusc să aibă febra, lucru care s-a întâmplat foarte rar până acum. Temperatura nu a scăzut nici după ce le-am dat medicamente. Apoi a început tusea uscată și din acel moment am știut cu ce ne-am putea confruntă,” a relatat Bettina, potrivit Daily Mail.

Mama și-a dus copiii la spital, unde au fost diagnosticați cu COVID-19 și au fost plasați în izolare, împreună cu ea.

„Nu este că o răceală sau, cum se spune, copiii se pot îmbolnăvi și ei. Acum suntem în spital, izolați, dar cei mici nu sunt bine. Numărul celulelor albe din sânge este foarte scăzut, iar sistemul lor imunitar este foarte slăbit. Avem noroc că nu a ajuns la plămâni” a mărturisit mama.

„Se spune că cei mici nu sunt atât de afectați de coronavirus, dar este o minciună absolută … Este real,” a spus și tatăl copiilor.

Bettina Rowley a mai remarcat că simptomele coronavirusului pot varia, de la caz la caz.

„Charlotte spunea că o doare gâtul foarte rău și nu putea mânca nimic. Fiul meu acuză o stare de oboseală acută și doarme foarte mult. Copiii mei erau foarte activi înainte”, a mărturisit mama îngrijorată.
„Dacă acest lucru se întâmplă cu copiii sănătoși care nu se îmbolnăvesc foarte des, nu vreau să mă gândesc la consecințele pe care le are această boală la pacienții cu alte patologii,” a mai spus mama.

Femeia este deranjată când vede atitudinea multor părinți care subestimează pericolul răspândirii coronavirusului.

sursa: www.copilul.ro

Vasile Advahov și sora artistului, într-o poză cu peste trei mii de like-uri!
Articolul anterior
Mark Stam va susține un concert inedit pentru a-l ajuta pe Mihăiță! Află cum îl poți ajuta și tu!
Articolul următor
Alte articole interesante