O mamă și-a găsit fiul pierdut, care a fost răpit în urmă cu 31 de ani

O mamă a reușit să-și strângă la piept fiul pierdut în urmă cu 31 de ani, când amândoi au fost răpiți și vânduți în sclavie de traficanții de persoane, în urmă cu 31 de ani. Tao Xiaobing și mama lui, Zhou Jiaying, s-au regăsit în mod miraculos în orașul Bijie din provincia chineză Guizhou pe 26 iunie.

În 1990, Tao, în vârstă de trei ani, și mama sa Zhou Jiaying au fost răpiți și vânduți unei familii din provincia Shandong de către vecinii din același sat, potrivit site-ului chinez Baidu.

Câteva luni mai târziu, mama a reușit să evadeze într-un moment în care era nu era păzită și răpitorii ei nu se așteptau. A reușit să meargă acasă la Bijie, dar nu a putut să-și ia cu ea fiul cel mic.

Când a dat alarma și s-a întors la casa unde fusese forțată să muncească, a constatat că nu mai stătea nimeni acolo, iar sătenii i-au cerut să plece cât mai repede, scrie Daily Mail.

Ca și cum nu ar fi fost suficient, oficialii locali nu s-au arătat interesați de cazul femeii, să-i dea o mână de ajutor în găsirea fiului ei.

Deși a vizitat locația de mai multe ori de-a lungul anilor, nu a avut niciodată noroc să-și găsească fiul, care a continuat să lucreze ca sclav îngrijind copiii și vârstnicii din familia în care era ținut captiv.

În cele din urmă, a fost eliberat de servitute și adoptat de un cuplu din provincia Shandong, dar noul cuplu nu a fost interesat să-l ajute să-și găsească mama, deoarece se temeau că-și vor pierde noul fiu.

Tao a spus că, deși nu a fost încurajat să-și găsească mama biologică, nu a renunțat niciodată să spere că se vor regăsi.

Ani mai târziu, fiind căsătorit și având propria familie, Tao a simțit că este momentul potrivit pentru a-și regăsi mama și a apelat la ajutorul unor voluntari din Guizhou, Shandong și Xi’an.

Nu a durat mult până când a găsit-o, la o adresă din provincia Guizhou, iar un test ADN a confirmat legătura de sânge dintre cei doi.

În timp ce își îmbrățișa fiul de prea mult timp pierdut, Zhou a spus: „Mulțumesc tuturor că m-ați ajutat să-mi găsesc copilul”.

Potrivit estimărilor din Global Slavery Index, peste 3,8 milioane de oameni au trăit într-o formă de sclavie, în China.

Eleva care a obținut 10 pe linie la Bacalaureat. A fost acceptată la o universitate din Belgia
Articolul anterior
Motivul pentru care Cleopatra Stratan nu merge la facultate
Articolul următor
Alte articole interesante