O mamă, șocată în timpul botezului după ce bebelușul este aproape scăpat în cristelniţă

O mamă a vorbit despre momentul în care a privit îngrozită cum preotul îi scufunda în apă copilul care ţipa cu toată puterea în timpul ritualului de botez.

separator

Peotul poate fi văzut scufundând bebelușul în cristelniţa de botez, în timp ce picioarele copilului se tot lovesc de marginea metalică în timpul ritualului. Copilul este auzit cum plânge de spaimă în timp ce aproape este scăpat din mâinile preotului.

Incidentul a avut loc la o biserică din Limassol, Cipru. Ntina Shitta, mama, a povestit întreaga înâmplare, ea însuşi postând şi clipul. Aceasta a spus că a depus şi o plângere oficială în urma ceremoniei.

În videoclip, preotul ține bebelușul de o mână, în timp ce aproape-i alunecă de mai multe ori, apoi îl ridică deasupra capului înainte de a-l scufunda în cristelniţă. În tot timpul, copilul a ţipat şi s-a zbătut sub ochii mamei care încerca să îi facă semne preotului, simţind că ceva nu este în regulă.

„Cu toții i-am strigat [preotului] să fie atent, dar el a răspuns: Eu sunt responsabil pentru botez”, a spus Ntina în postarea sa de pe Facebook, descriind acțiunile preotului ca fiind „oribile”. „Bebelușul a devenit roșu, era foarte speriat! Acest preot ne-a distrus cea mai frumoasă zi”.

Părinții au depus o plângere la biserică după ceremonia despre care susțin că l-a lăsat pe bebeluș cu răni.

Potrivit Mirror, într-un interviu, părintele Panagiotis Baroutis, și-a oferit scuze familiei, dar a negat orice acțiune greșită şi intenționată referitor la actul său din timpul botezului.

„Adevărul este că bebelușul la un moment dat aproape a alunecat din mâinile mele și, după cum puteți vedea în videoclip, mi-am așezat brațul sub șold pentru a-l proteja. Nu a existat nicio intenție din partea mea de a lovi sau răni copilul. Am botezat mulți copii. Când mi-am dat seama că bebelușul era stresat, am încercat să finalizez ritualul cât mai curând posibil.” a declarat preotul.

Sursa

Cum a fost surprinsă Gina Pistol, în a patra lună de sarcină. Acum, toate mămicile vor face asta
Articolul anterior
10 lucruri pe care le făceau părinții noștri, dar nimeni nu le face azi
Articolul următor
Alte articole interesante