O tânără adoptată a aflat un adevăr dureros despre tatăl ei biologic. Cum a reacționat când și-a văzut părintele

O adolescentă de 19 ani a povestit despre experința adopției și a descoperiri părinților adoptivi. Ceea ce a crezut că va fi o întâlnire emoționantă s-a dovedit a fi o dezamăgire.

Tânăra, pe nume Chloe Wilkinson, a fost adoptată în copilărie, fiind crescută mai întâi de asistenții maternali, iar mai apoi adoptată de o familie cu care nu s-a înțeles prea bine. Mânată de curiozitatea găsirii părinților săi naturali, la vârsta de 12 ani a decis să îi caute.

A folosit calculatorul de la școală și a dat din greșeală peste un document dintr-un dosar penal judecat de o instanță, potrivti căruia tatăl ei natural ajunsese la închisoare, tocmai pentru că a vrut să o omoare la vârsta de 2 ani.

Bărbatul i-ar fi dat copilului să înghită un pumn de analgezice și ar fi lovit-o peste față, lăsând-o inconștientă. A fost dusă la spital și salvată de către concubina din acea vreme a tatălui său.

La audieri, acesta a spus că cea mică ar fi înghițit din greșeală pastilele, crezând că sunt bomboane, însă pe flacon s-au găsit doar amprente de adulți, ultimele fiind ale bărbatului.

După doi ani, Chloe Wilkinson a decis să se întâlnească cu tatăl ei natural, însă întrevederea nu a fost așa cum și-ar fi maginat. A fost însoțită de asistentul maternal în grija căruia se afla în acea vreme.

„Nu eram speriată, pentru că eram cu ea și oricum nu voiam să încep o relație tată-fiică. Părea un om normal, nu genul care să maltrateze un copil, era căsătorit și avea un alt copil. Când l-am întrebat ce s-a întâmplat, el a negat că mi-a dat pastilele și a zis că eu eram de vină. Nu avea nicio urmă de remușcare, iar după două ore eram furioasă că el și-a continuat viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mărturisit Chloe, potirvit Daily Star.

Acum, tânăra este asistent social pentru persoanele cu dizabilități, având un copil și locuind în Bexhill-on-Sea, East Sussex. Mereu a considerat că părinții săi naturali sunt niște oameni minunați, care regretă că au abandonat-o, însă lucrurile au stat cu totul altfel.

Cu toate acestea, Chloe și-a făcut curaj și a căutat-o și pe mama ei adoptivă, dându-i de urmă pe Facebook. La momentul întâlnirii, cele două s-au îmbrățișat și au plâns, reunindu-se după ani întregi.

sursa

Cea mai tânără victimă a pandemiei peste Prut: un copil de 4 ani, care suferea de alte afecțiuni
Articolul anterior
Smiley a luat o decizie radicală, în ce privește sarcina Ginei
Articolul următor
Alte articole interesante