O tânără de 24 de ani a devenit mamă, după ce s-a inseminat singură cu un kit cumpărat de pe internet

În timp ce femeile care nu reușesc să conceapă pe cale naturală cheltuie o avere pe tratamente de fertilitate, o femeie din Anglia a rămas însărcinată dupa ce s-a inseminat singura cu un kit cumparat de pe internet.

o femeie cu un bebelus

Bailey Ennis, în vârstă de 24 de ani, a dat naștere unui băiețel perfect sănătos în iulie 2022. Până aici, nimic ieșit din comun. Ceea ce este șocant, însă, este că ea a rămas însărcinată după ce s-a inseminat singură cu un kit de inseminare artificială de 30 de euro cumpărat de pe internet.

Tânăra din Anglia își dorea enorm să devină mamă, dar nu voia să fie într-o relație. În urma unei inseminări artificiale, ea a rămas însărcinată în octombrie 2021 și și-a adus pe lume fiul pe nume Lorenzo, pe 2 iulie 2022. Bailey este în prezent un mamă singură și spune că „nu ar putea fi mai fericită”.

„Să am un copil de una singură este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Să fii mamă este minunat și sunt atât de fericită că am decis să fac asta singură. Mi-am dorit să fiu mamă încă din adolescență și, fiind lesbiană, am știut întotdeauna că va trebui să fie prin inseminare artificială. Nu aveam dorința de a fi într-o relație. Voiam doar să am un copil. Lorenzo este uimitor și seamănă perfect cu mine”, a povestit proaspăta mămică.

Tânăra în vârstă de 24 de ani împărtășește că nu a căutat nicio trăsătură anume în timp ce își căuta un donator.

„Am vrut doar o persoană de încredere și cât mai sănătoasă posibil”, a spus ea. „Am găsit pe cineva care avea un dosar medical sănătos și care fusese donator pentru alte două persoane înainte, pentru două cupluri LGBTQ. Mi-am găsit donatorul, ne-am scris pe WhatsApp și ne-am întâlnit la o cafea înainte de a fi amândoi de acord că el va fi donatorul meu. El a fost de acord să fie donatorul meu pentru câți copii îmi doresc”, spune femeia.

sursa

Anunț! Copiii din raioanele Telenești și Sângerei pot beneficia de Servicii stomatologice gratuite

Copiii din localitățile rurale ale Republicii Moldova pot beneficia gratuit și în acest an de servicii stomatologice acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, în perioada 6-10 februarie, echipele mobile de medici specialiști se vor afla în mai multe localități din raioanele Telenești și Sângerei.

Potrivit CNAM, în perioada sus-menționată echipele se vor afla în următoarele localități:

– în zilele de 6-8 februarie – în Bănești, r-nul Telenești;
– în perioada 6-10 februarie – în Heciul Nou, r-nul Sângerei;
– pe 9 și 10 februarie – în Coropceni, r-nul Telenești.

Pentru prestarea serviciilor medicale stomatologice de către echipele mobile de medici specialiști, în fondul măsurilor de profilaxie pentru 2023 au fost planificate peste patru milioane de lei.

Anul trecut, aproape 19 mii de copii din diverse localități rurale ale țării au beneficiat gratuit de servicii stomatologice în valoare de peste 3,7 milioane de lei.

O femeie de 33 de ani a murit la trei zile după ce a născut acasă

O femeie de 33 de ani, dintr-un sat izolat din Munții Apuseni, România, care născuse în urmă cu trei zile, a murit la scurt timp după ce a fost preluată de o ambulanță.

Femeii i s-a făcut rău în această dimineață și rudele sale au cerut ajutorul ambulanței la 112, întrucât femeia era inconștientă.

ISU Alba a trimis un medic de la Serviciul de Ambulanţă cu o autoşenilată în localitatea Scărişoara.

„Duminică, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni şi un echipaj cu medic de la Serviciul ambulanţă intervin în localitatea Scărişoara, unde s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă. Cadrele medicale ajunse la pacientă au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care a născut în urmă cu trei zile, fiind a şaptea sarcină.

Ea este inconştientă, însă are funcţii vitale. Femeia a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Şi bebeluşul a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni în vederea evaluării medicale. Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, salvatorii folosesc o autoşenilată pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Tânăra mămică a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, a anunţat ISU Alba.

Sugarul, care nu avea probleme medicale, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Câmpeni.

Te topești! Vezi cum arăta Anastasia Fotachi în copilărie

Anastasia Fotachi este în așteptarea primului ei bebeluș. Și pentru că va deveni mamă în curând, tânăra fotomodel s-a lăsat cuprinsă de nostalgie și a împărtășit cu urmăritorii săi câteva fotografii cu ea când era mică.

În imagini, Anastasia apare în primele luni de viață, alături de tatăl și fratele său.

Modelul nu a ezitat să facă haz pe seama unor fotografii: ,,Aici am o lună, zici că eram țigancă” sau “Bantul mai mare ca capul”.

Cert este că Anastasia avea o frumusețe răpitoare și în copilărie. Prietenii virtuali au apreciat pozele și postarea modelului.

mamaplus

Anastasia Fotachi este căsătorită cu omul de afaceri Gabriel Stati. Cei doi sunt în așteptarea unui băiețel, primul copil comun al cuplului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, floare şi interior

Fostă participantă la ,,Dom-2”, găsită înecată într-un canal din Sankt Petersburg. Tânăra a fost dată dispărută în urmă cu câteva săptămâni
Articolul anterior
Tina Karol i-a cumpărat unui băiețel din Mariupol o casă în Ivano-Frankivsk
Articolul următor