O vedetă de peste Prut se ia de tații care împing cărucioarele prin parc: sunt niște sclavi

Criticul vestimentar al vedetelor de peste Prut, stilista Dana Budeanu, se ia de tații care împing cărucioarele prin parc. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar răspunsul taților a fost pe măsură.

separator

Dana Budeanu este un personaj controversat al mass-mediei românești. Faimoasă pentru modul în care critică stilul vedetelor, Dana Budeanu a început să critice și relațiile de cuplu și bărbații care merg la ginecolog cu partenera însărcinată sau care împing cărucioarele în parc.

„Ce căutați pe culoare la ginecolog? Și ce dacă e însărcinată? Se educă singură femeia. Ea naște, ea alăptează. Vrei să alăptezi tu? Nu am spus că nu ai voie să împingi căruțul în parc. Am spus că n-ai timp. Rar mergem în parc non-stop. Te ia ea după ea în parc? Lasă-l, dragă, să se duca să se uite la meci. Să facă lucruri de băieți. Nu să îți care ție lucruri prin parc.”, spune Dana Budeanu pe vlogul ei.

Declarația a încins spiritele și a declanșat un val de reacții din partea taților care merg cu partenera la ginecolog când este însărcinată și împing cărucioarele în parc după ce apare bebelușul.

Reacția cea mai vehementă a fost din partea scriitorului Silviu Iliuță, care a postat pe pagina lui de Facebook un discurs inspirat de stilul de a vorbi al Danei, și care profită spectaculos de dreptul la replică:

,,Nu pot sa simt decat mila fata de o femeie care nu intelege dragostea paterna…
Noi, barbatii, impingem caruciorul ala de dragoste, femeie! Nu ca ne obliga cineva. Nu totul are legatura cu spoiala voastra din Moda, nu toti facem lucruri ca “asa dau bine la revista”. Noi, astia care suntem vii si adevarati, nu stam toata ziua cu ochii pe toate modistele parvenite, nascute peste noapte din toate frustratele care n-au citit trei carti la viata lor. Da, impingem caruciorul ala din dragoste, cotofana mica si turbata! Pentru ca ne place, pentru ca asa simtim si vrem! Pentru ca ne iubim copiii si vrem sa creasca frumos, cu dragoste! Da, dragoste! Ai auzit de asta?”.

Sursa

Will Smith și soția lui au fost investigați de Protecția Copilului
Articolul anterior
Interpreta de muzică populară Anișoara Dabija și-a arătat în premieră fetița. Nicoleta va împlini în curând doi anișori
Articolul următor
Alte articole interesante