O vedetă din România este însărcinată cu al doilea copil

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 51 de ani, așteaptă al doilea copil. Vedeta este în culmea fericirii, a dezvăluit chiar şi sexul bebeluşului din burtică.

separator
Actriţa va deveni mamă pentru a doua oară. Frumoasa veste a făcut-o publică chiar pe blogul său. A povestit că va avea o fetiţă.

„DA, acum pot să va dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Şi e fetiţă. Şi e minunat. Şi nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!

Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoţionată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, şi mă liniştesc, şi încerc să conştientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, şi iar mă bucur, plutesc, şi mă simt copleşită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot.

Şi pentru că deja ştiu ce bucurie îţi poate aduce în viaţă un copil. Am aflat chiar înainte de ziua mea de naştere. Nu ştiu dacă ţineţi minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viaţă pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam şi pentru că ştiam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniţă că va avea o surioară. Aşa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog şi m-am decis să împărtăşesc cu voi bucuria familiei noastre.”, a notat vedeta pe blogul ei, potrivit okmagazine.ro.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Diferența de vârstă între cei doi soți este de 18 ani.

Femeile accidentate mortal la Drochia erau mama și fiica acesteia în scaun cu rotile
Articolul anterior
Solstițiul de iarnă: Ce este interzis să faci înaintea celei mai lungi nopți din an
Articolul următor
Alte articole interesante