Ochelari pentru copii, cu promoţii speciale la Optica Familiei!

Copiii se bucură de fiecare nouă experiență, iar fiecare experienţă este o oportunitate pentru creșterea și dezvoltarea lor. De la vârsta de 2 ani și până la 5 ani, copiii își optimizează abilitățile vizuale obținute până la această vârstă și își dezvoltă noi abilități.

separator

Până la vârsta de 3 ani, copilul ar trebui să beneficieze de un examen oftalmologic amănunțit, pentru a fi siguri că vederea lui se dezvoltă corespunzător și că nu există nici o dovadă a vreunei afecțiuni oculare.

De aceea este important ca părinții să urmărească orice semne care ar putea indica probleme. În plus, părinții ar trebui să urmărească orice indicii ale întârzierii în dezvoltare, care ar putea fi semne ale prezenței unor probleme ale vederii: dificultatea în recunoașterea culorilor, a formelor, literelor și a numerelor poate apărea ca urmare a unei probleme de vedere.

Lentilele Hoya permit copiilor să își trăiască viața la maxim. PNX 1.53 este materialul de lentilă robust și rezistent la impact.

Acest material organic al lentilelor poate rezista la impactul unei bile de oțel de 1 kg căzută de la o înălțime de 1,20m. Proiectat pentru utilizarea de zi cu zi, PNX 1.53 oferă siguranță și liniște sufletească chiar și în situații imprevizibile.

Lentilele Hoya sunt perfecte pentru stilul de viață activ al copiilor.

Doar în luna septembrie ai 25% reducere la toată colecția care include lentile pentru copii Hoya PNX 1.53 și rame (selectate).

*Consultația gratuită a oftalmologului pentru copii cu vârsta de la 6 ani la comanda lentilelor.

Concursul Mărcilor Recunoscute ,,Notorium” revine cu a V-a ediție și cu un proiect nou – Notorium Wine Awards
Articolul anterior
Emoții mari! Fiica cea mare a Liliei Ojovan a mers astăzi prima zi la școală
Articolul următor
Alte articole interesante