Olesea Sveclă, mărturisiri: ,,Exact acum doi ani, am aflat că sunt însărcinată. Am plâns mult, nu eram pregătită”

Olesea Sveclă se mândrește astăzi cu o scumpete de băiat și nu regretă nici o clipă că a devenit mamă la o diferență mică de timp între sarcini, chiar dacă, spune actrița, a plâns mult atunci când a aflat că va deveni mamă a doua oară. Mesajul actriței este unul de încurajare pentru mămicile care află că au rămâs însărcinate la scurt timp după primele nașteri.

Cassandra avea doi ani și 10 luni, când Olesea a aflat că va deveni mamă din nou. Actrița a publicat o poză în care apare cu fiul ei, Dragomir. Fericirea nu poate fi descrisă cu cuvinte:

,,Exact acum doi ani, am aflat că sunt însărcinată. Am bocit tare mult, pentru că nu eram pregătită de o nouă sarcină la un timp așa de scurt după prima…”, mărturisește Olesea.

,,Îmi doream carieră, mă gândeam că nu voi avea timp pentru mine… mai pe scurt numai gânduri de astea sfeclești 😂

Astăzi țin în brațe cel mai frumos bărbat… Dragomir, mulțumesc că m- ai ales să-ți fiu mamă❤️❤️❤️”, a mai menționat actrița.

Tânăra mămică a mai declarat că o carieră poți face și cu doi copii, trebuie doar să îți dorești mult acest lucru și că ea, ca și mulți alți actori, abia așteaptă să treacă pandemia ca să revină din nou pe scenele teatrului.

Amintim că actrița Olesea Sveclă și prezentatorul TV Anatol Durbală cresc împreună doi copii: o fetiță pe nume Cassandra, în vârstă de 4 ani și 10 luni, și un băiețel, Dragomir, care a împlinit 1 an și 3 luni.

Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, și-a dat demisia
Articolul anterior
Cutremurător. Un bebeluș de doar două luni, aruncat peste geam de la etajul 13
Articolul următor
Alte articole interesante