Olesea Sveclă, în prima ședință foto alături de fiul ei nou-născut!

La doar câteva zile, Dragomir, fiul actriței Olesea Sveclă și a prezentatorului Tv Anatol Durbală, a devenit protagonistul unei ședințe foto adorabile, organizată de către părinții săi.

separator
Cei mari sunt topiți să-l țină în brațe pe mezinul familiei. Tânăra mamă radiază de fericire alături de micuții săi, Cassandra, în vârstă de 2 ani și jumătate, și Dragomir, care, pe 12 septembrie, va împlini o lună.
,,Dragomir- Dragoste și Pace, asta e Semnificația numelui …❤️❤️❤️
Dar asta și simt atunci când îl cuprind la piept, un ocean de dragoste infinită…
Poate sună patetic dar cred că mămicile mă înțeleg ce simt și ce vreau sa spun.
Timpul trece nu repede, ci foarte repede de asta vreau să simt și să trăiesc la maximă intensitate fiecare momențel petrecut lângă acest ghemuleț de dragoste pură ”, a menționat actrița în descrierea pozelor.
  

Anterior, fericitul tătic a dezvăluit pentru Unica.md ce emoții a trăit având minunata ocazie de a asista la nașterea fiului său:

„Vreau să vă spun că aproape nimic din cum îmi imaginam eu că este o naștere nu a coincis, decât faptul că era un doctor și un scaun acolo. Și n-a coincis pentru că asta n-a fost naștere, acesta a fost concert simfonic. Pe cuvântul meu!”, ne-a mărturisit Anatol Durbală.

Vezi, mai jos, declarația proaspătului tătic:

Dragomir s-a născut cu o greutate de 4 kg, cu un kilogram mai mult decât surioara lui, și a surprins-o și pe mămica sa.

,,Am crezut că voi avea o naștere mai dureroasă, mai grea și mai cu peripeții, dar a fost la fel de frumoasă ca și prima naștere, cu Cassandra. Chiar pot să zic mai frumoasă, pentru că a fost Anatol lângă mine. (…) Când l-am văzut am crezut că e Cassandra numărul doi, pentru că foarte tare semăna”.

Actrița Olesea Sveclă are parte de mari emoții și abia așteaptă să își înceapă viața în noua formulă. Vezi video!

Tații au o influență mai mare decât mamele în viața fetelor
Articolul anterior
Viena, desemnată cel mai bun oraș pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv
Articolul următor
Alte articole interesante